Artikler markeret som ‘Spring ud’

connorfranta

YouTube-stjerne springer ud

Den 22-årige voldsomt populære amerikanske video-blogger Connor Franta, der har mere end 3,7 millioner følgere på YouTube, valgte for nylig at springe ud som bøsse.

Det kom uden tvivl som noget af en overraskelse for mange af YouTube-fænomenet Connor Franta’s følgere, at han for nylig valgte at komme ud af skabet i en 6 minutter lang og meget personlig video, hvor han blandt andet kommer ind på den svære proces det er at springe ud og angsten for, hvordan omverdenen vil reagere.

Connor Frant[……]

Read more

Olymbisk ishockeyspiller springer ud som lesbisk

Olympisk ishockeyspiller springer ud som lesbisk

Den canadiske ishockeyspiller, Charline Labonte, der vandt guld ved vinter-OL i Sochi i år er sprunget ud som lesbisk.

Charline Labonte, der er målmand på det canadiske OL-ishockeyhold, er sprunget ud som lesbisk i en artikel i OutSports, hvor hun også fortæller om hvordan det var at være homoseksuel sportsudøver under OL i Sochi, Rusland.

OL-vinderen offentliggør i artiklen, at hun er i et forhold med skøjteløberen Anastasia Buscis, der også deltog ved årets OL. Charlene fortæller desuden h[……]

Read more

Skoleinspektør springer ud til skolens Pride-event

Skoleinspektør springer ud ved skolens Pride-event

En skoleinspektør fra Washington DC, USA, sprang ud som homoseksuel under en tale ved skolens fejring af Pride.

Skoleinspektøren på Wilson High School i Washing DC, USA, som går ved navn Pete Cahall, valgte at fortælle skolens elever, at han er homoseksuel, da skolen fejrede Pride tidligere på måneden, rapporterer The Washington Post.

“Jeg ønsker, at sige det højt til jer alle for første gang nogensinde grundet jeres lederskab, omsorg og støtte. Jeg er en stolt homoseksuel mand, som tilfældi[……]

Read more

Bedstefar får tatoveret symbol for ægteskabsligestilling

Bedstefar får tatoveret symbol for ægteskabsligestilling

En 80-årig bedstefar har fået tatoveret symbolet for ægteskabsligestilling for at bakke op om sit barnebarn, som er homoseksuel.

Den 80-årige bedstefar, Frank, besluttede sig for at få en tatovering af et lighedstegn efter at hans barnebarn, Joe, sprang ud som bøsse. Lighedstegnet symboliserer ægteskabsligestilling og er det tegn, der bruges af Human Rights Campaign i deres kampagne.

Human Rights Campaign er en amerikansk organisation, der arbejder for ligestilling af homoseksuelle, biseksue[……]

Read more

Image 1

Svensk sportsstjerne ud af skabet

Den 22-årige svensker Marcus Juhlin, der spiller amerikansk fodbold på topniveau i hjemlandet for holdet Carlstad Crusaders, springer ud som homoseksuel i den seneste udgave af magasinet QX. 

En af Sveriges topspillere indenfor amerikansk fodbold, den 22-årige Marcus Juhlin, har valgt at springe ud som homoseksuel i den seneste udgave af det svenske LGBT-magasin QX.

Dermed er han den første åbent homoseksuelle indenfor amerikansk fodbold på topplan i Sverige, og beslutningen om at stå offent[……]

Read more

neontrees

Neon Trees-forsanger springer ud

Den notorisk blonde frontfigur i det amerikanske indieband Neon Trees, Tyler Glenn, springer ud som homoseksuel i den nyeste udgave af musikmagasinet Rolling Stone.

Forsangeren i det amerikanske indieband Neon Trees, Tyler Glenn, springer ud som homoseksuel i den kommende udgave af musikmagasinet Rolling Stone.

“Jeg har altid troet, at jeg var en åben bog, men det har jeg tydeligvis ikke været helt”, siger Tyler Glenn, der også taler ud om hvordan det var som helt ung at erkende, at man va[……]

Read more

RobertoArango

Homofjendsk politiker kommer ud af skabet i Puerto Rico

Den tidligere senator i Puerto Rico, Roberto Arango, der blandt andet har kæmpet politisk imod registrerede partnerskaber, erkendte fredag i et tv-interview, at han er homoseksuel.

Roberto Arango, tidligere senator i Puerto Rico, er nu officielt sprunget ud som homoseksuel. En erkendelse der ikke overrasker særligt mange i det latinamerikanske land.  I 2011 valgte han at trække sig fra politik i kølvandet på offentliggørelsen af hans afklædte fotos fra dating-app’en Grindr, men før dette va[……]

Read more

Ellen Page springer ud som lesbisk

Kendt skuespiller springer ud som lesbisk

Den canadiske skuespiller Ellen Page sprang ud i går aftes under sin tale ved Human Rights Campaigns konference ‘Time to Thrive’.

Den 26-årige skuespiller Ellen Page, som du bl.a. kender fra film som Juno, Hard Candy og Inception, sprang ud som lesbisk under sin tale ved konferencen ‘Time to Thrive’ i Las Vegas i den amerikanske stat Nevada i går.

Konferencen sætter fokus på sikkerhed og inklusion af unge LGBT-der og afholdes af Human Rights Campaign – en amerikansk organisation, der arbejde[……]

Read more

michaelsam

Amerikansk fodboldtalent springer ud

Det amerikanske fodboldtalent Michael Sam valgte søndag at stå åbent frem med sin homoseksualitet i et interview med sportskanalen ESPN. Mandag fik han en hilsen på Twitter fra den amerikanske førstedame.

Et af de største talenter i amerikansk fodbold netop nu er college-spilleren Michael Sam fra University of Missouri, og søndag valgte han at stå åbent frem som homoseksuel i et interview med sportskanalen ESPN.

Den 24-årige forsvarsspiller er her til foråret en del af den såkaldte ‘draft'[……]

Read more

Ud af skabet i Norsk Lotto-reklame

Ud af skabet i Norsk Lotto-reklame

Den norske tipstjeneste står bag en ny Lotto-reklame, der viser to mænd komme ud af skabet – bogstaveligt talt.

En ny Lotto-reklame, der er skudt i luften af den norske tipstjeneste, Norsk Tipping, sætter udspring på dagsordenen ved at vise to mænd komme ud af skabet – bogstaveligt talt.

Reklamefilmen, der har fået titlen “Skapet” (norsk for “Skabet”) og blev offentliggjort på tipstjenestens Youtube-kanal for et par uger siden, viser en gruppe mænd en sommerdag ved grillen. En helikopter fly[……]

Read more

Professionelle boksere i dobbelt udspring

Professionelle boksere i dobbelt udspring

Professionel boksning har fået to nye åbent homoseksuelle boksere, og derved er Orlando Cruz ikke længere den eneste åbent homoseksuelle person indenfor professionel boksning.

Den argentinske bokser Ana Laura Esteche og Yohana Gimenez, der også bokser på et professionelt plan, har netop fortalt offentligheden at de er i forhold med hinanden. Deres udspring gør dem til henholdsvis den anden og tredje åbent homoseksuelle inden for professionel boksning efter at den puertoricanske Orlando Cruz s[……]

Read more

Canadisk volleyball-stjerne springer ud

Canadisk volleyball-stjerne springer ud

Endnu et udspring fra sportens verden i form af den canadiske landsholdspiller, Chris Voth, der er kommet ud offentligt i et nyt interview.

Den canadiske volleyball-spiller, Chris Voth, er sprunget ud i et interview med ‘the Winnipeg Free Press‘.

Chris Voth, der er 23 år gammel og spiller professionelt volleyball på det canadiske landshold, har valgt at gå offentligt med sin seksualitet fordi han håber, at det kan være med til at hjælpe andre.

Chris forklarer i interviewet hvor svært det va[……]

Read more

Hitzlsperger

Tysk fodboldstjerne ud af skabet

Den tyske fodboldspiller Thomas Hitzlsperger, der har spillet mere end 50 landsholdskampe for Tyskland, er netop sprunget ud som homoseksuel i den tyske avis Die Zeit.

Den tyske fodboldstjerne og tidligere landsholdsspiller Thomas Hitzlsperger, der også har spillet i klubberne Everton, Aston Villa og Stuttgart, er sprunget ud som homoseksuel i den tyske avis Die Zeit. En af årsagerne til hans valg om at stå frem er, at han ønsker at skabe synlighed omkring homoseksuelle i sporten.

»Kampvilje[……]

Read more

barbarahendricks

Tysklands første lesbiske minister-udspring

Den nyudnævnte tyske miljøminister, Barbara Hendricks, sprang i denne uge ud som lesbisk i et interview.

Tysklands miljøminister, Barbara Hendricks, tog i denne uge titlen som den første åbent lesbiske kvindelige minister i det tyske parlament da hun sprang ud i et interview med avisen Rheinische Post, hvor hun fortalte at hun skulle tilbringe nytårsaften sammen med sin livspartner.

Barbara Hendricks (ikke at forveksle med den amerikanske sangerinde) har været medlem af det socialdemokratisk[……]

Read more

udspring

OL-atlet springer ud

Den britiske OL-bronzevinder i udspring Tom Daley, foretager et meget personligt udspring i en video lagt på YouTube, hvor han fortæller, at han er i forhold med en mand.

Tom Daley fik en bronzemedalje for sit udspring under OL i London, og nu går han verden rundt på grund af endnu et udspring – men et meget mere personligt et af slagsen.

Den 19-årige svømmer fortæller i en video lagt på YouTube 2. december, at han har været sammen med en fyr siden foråret, og er lykkelig og glad for det.[……]

Read more

michelle

Actionstjerne springer ud som biseksuel

Den 35-årige amerikanske skuespiller Michelle Rodriguez, kendt for sine roller i blandt andet Avatar, Girlfight og Fast & Furious-filmene, har valgt at springe ud som biseksuel i et interview med Entertainment Weekly.

Selv om rygterne har gået i adskillige år om hvorvidt skuespilleren Michelle Rodriguez var til kvinder eller ej, så har hun indtil for nylig konsekvent afvist at tale om sin seksualitet til pressen. Men i et nyt interview med det amerikanske magasin Entertainment Weekly, l[……]

Read more

Morfar fravælger datter, efter hun fravælger homoseksuel søn

Morfar fravælger datter, efter hun fravælger homoseksuel søn

En morfar har taget sit barnebarns parti, efter at hans mor havde slået hånden af ham, fordi han er homoseksuel.

Et brev, hvori en morfar bakker op om sit homoseksuelle barnebarn, efter at han er blevet smidt hjemmefra af sin mor, er gået viralt.

I brevet forklarer morfaren sin datter, at hun har handlet forkert, og at hun bringer skam over familien efter at have smidt sønnen, Chad, ud fordi han fortalte hende, at han er homoseksuel.

Han skriver til datteren, Christine, at han er skuffet ov[……]

Read more

troyesivan

Ung skuespiller springer ud

Den australske skuespiller og YouTube-stjerne Troye Sivan, bedst kendt for sin rolle som den meget unge James Howlett i X-Men Origins: Wolverine, er sprunget ud af skabet i en åben og ærlig video.

Den 18-årige Troye Sivan der er bedst kendt for sin medvirken i X-Men Origins: Wolverine, hvor han spiller den unge James Howlett, har besluttet at tage springet ud i en ærlig og meget personlig video, som han lagde op på sin YouTube-kanal onsdag.

“Det er ikke fordi jeg skammer mig over det, og d[……]

Read more

Teenager springer ud i rørende tale på skolen

Teenager springer ud i rørende tale på skolen

Den unge amerikaner Mitch Anderson sprang ud over for familie, venner og bekendte under sin “graduation speech” for nylig.

Mitch Anderson tog beslutningen om at komme ud over for sit netværk og familie under sin afslutningstale på Belton High School i den amerikanske stat, Texas, i sidste uge.

Da Mitch fik at vide, at han skulle holde årets tale på skolen, så han det at springe ud som en helt naturlig del af talen, hvor han indleder sit udspring med at fortælle, at hans tid nu er kommet til[……]

Read more

jason collins

Basketstjerne springer ud af skabet

Den 34-årige amerikanske basketball-stjerne Jason Collins kommer ud af skabet og bliver en af USAs allerførste åbent homoseksuelle mandlige topatleter.

 Basketball-stjernen Jason Collins som spiller for Washington Wizards i den amerikanske NBA er netop sprunget ud som bøsse i den ny udgave af Sports Illustrated. Han bliver dermed en af de allerførste åbent homoseksuelle mænd i den amerikanske professionelle sportsverden.

»Jeg planlagde ikke at blive den første erklærede homoseksuelle atlet d[……]

Read more

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.