Artikler markeret som ‘Mit Såkaldt Lesbiske Liv’

Mit Såkaldt Lesbiske Liv

Såkaldt Lesbisk: Jeg har lige været til Pride

Der bliver taget stilling til Copenhagen Pride i denne udgave af Mit Såkaldt Lesbiske Liv, hvor lebberne og Homohunden tjekker paraden ud i København.

Jeg har lige været til Pride. Uden at det egentlig var planen. Da jeg stod dernede på hjørnet af Vesterbrogade og Sundevedsgade, blev jeg helt ked af, at jeg havde glemt min telefon. For så kunne jeg ikke tage billeder.

Undertegnede og Lebben I Mit Liv havde sådan set bare pakket Homohunden og fundet en café til en omgang brunch for at kvæle t[……]

Read more

Mit Såkaldt Lesbiske Liv

Såkaldt Lesbisk: Lebberne lufter kræet

Hanhunden bliver luftet i denne udgave af Mit Såkaldt Lesbiske Liv, hvor lebberne møder homohundefordømmelser i parken.

Jeg har en hund. Rettelse. Jeg har verdens sødeste hund. Ingen over, ingen ved siden af. Denne oplysning er ikke nogen nyhed for faste læsere af min blog, det ved jeg godt og undskylder på forhånd.

Som hundeejer-skråstreg-feminist-skråstreg-lebbe må man fra tid til anden vælge, om man orker at tage den helt store normative kamp, hver eneste gang muligheden byder sig.

Tag n[……]

Read more

Mit Såkaldt Lesbiske Liv

Såkaldt Lesbisk: Savner I aldrig en pik?

Her kommer anden del af Mit Såkaldt Lesbiske Liv, der denne gang handler om den rent hypotetiske mangel på pik der til tider antages at måtte være i et lebbeforhold. Tag endnu engang pænt imod din nye yndlingslebbe, som iøvrigt også kan følges på Facebook….

De fleste lebber har sikkert i hvert fald en enkelt gang befundet sig i situationen – typisk plantet ved et flot dækket bord til tre retter uden mulighed for selv at vælge bordherre og gerne til tonerne af lidt blid taffelmusik.

Aftenen[……]

Read more

Mit Såkaldt Lesbiske Liv

Såkaldt Lesbisk: Jeg er ikke lesbisk, jeg er lebbe

Homotropolis er enormt glade for at kunne præsentere Mit Såkaldt Lesbiske Liv, en tilbagevendende og muligvis usammenhængende lebbe-begivenhed der med jævne mellemrum vil sprede “the L-word” her på sitet. Tag godt imod din nye yndlingslebbe, for hun kommer lige her…

Jeg har det fra tid til anden virkelig svært med ordet lesbisk. Primært når det bruges som substantiv (navneord – den med krydset) og ikke bare adjektivisk.

For jeg er ikke ”lesbisk” – jeg er lebbe. Sgu. Det må gerne lyde lidt[……]

Read more

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.