Artikler markeret som ‘Homotropiske Holdninger’

Årets pride-magasin er på gaden!

Årets pride-magasin er på gaden!

Homotropolis er i år Copenhagen Prides pressepartner, hvor et af resultaterne af samarbejdet med priden er et trykt- og online magasin, der nu har ramt de københavnske gader.

Årets officielle pride-magasin ligger nu tilgængeligt på en lang række steder i København og online. Magasinet behandler mange af højde-punkterne under Copenhagen Pride 2013 og brinder tillige en række historier og artikler som behandler emnet ‘pride’.

I magasinet vil du støde på reklamer. Det er måden, hvorpå vi kan gø[……]

Read more

cd

Kan du synge eller har du et band – og drømmer du om at blive set og hørt?

Homotropolis har en klar fornemmelse af, at der går rigtig mange musikalske talenter rundt i LGBT-miljøet med en lille stjerne i maven som kun venter på at få lov at skinne. Er det dig eller nogen du kender?

For nylig efterlyste vi musikalske LGBT-talenter på vores Facebook-væg, og det fik en stribe skønne danske sangere og bands til at reagere. Det står klart for os, at det danske LGBT-miljø er fyldt med musikalsk potentiale, og det vil vi som medie gerne være med til at sætte fokus på henov[……]

Read more

kort

Det frække verdenskort? Vi har et der er frækkere!

Et verdenskort udfærdiget af britiske Gary Gales med titlen “Vaguely Rude Place Names Of The World” har samlet en del sjove og småfrække byer fordelt over hele verden. Homotropolis vil dog mene, at vores kort er en tand bedre, en smule frækkere og langt mere LGBT.

Hvad med at lade næste weekendtur gå til steder som Venusberg, Røv, Storpatten, Queer Lake, Dildo, Gaylord, Bareback Court, Sædballe eller Wet Beaver Creek? Jo, den er god nok. De findes allesammen på Google Maps, og de er skam virk[……]

Read more

Derfor bør lebber cruise sammen

Derfor bør lebber cruise sammen med Olivia

Homotropolis har tilbragt den forgangne uge med 2.100 andre kvinde-elskende kvinder på et lesbisk cruise i det caribiske ø-hav, hvor vi var inviteret om bord til at fejre Olivias 40 års jubilæum.

Er du i tvivl om hvem Olivia er, så er du nok en af dem, der er gået glip af the L-Word afsnittet, hvor de smukke Los Angeles piger tilbringer en uge på et ’all girls’ cruise fra Florida til Mexico.

Pigerne fra Homotropolis har siden det famøse afsnit forestillet sig hvordan det er at tilbringe en u[……]

Read more

Når lebber cruiser: 42 års ”skjult” lesbisk kærlighed finder fristed

Når lebber cruiser: 42 års ”skjult” lesbisk kærlighed finder fristed

Er du lesbisk eller biseksuel og har du set the L-word husker du måske episoden hvor de smukke Los Angeles piger tilbragte en uge på Olivia Cruise – et Cruise udelukkende for kvinder, der elsker kvinder.

Homotropolis har været så heldige at være inviteret med på Olivias 40 års jubilæumscruise sammen med 2.100 andre kvinder – par som singles – i det Caribiske øhav og vi glæder os til at sprede lidt romantik, varme og damestemning i din stue hjemme i kolde Danmark – og ville i det hele taget ba[……]

Read more

pride

Homotropolis ny mediepartner for Copenhagen Pride

Copenhagen Pride har i år valgt Homotropolis som officiel mediepartner, og det er vi både stolte og beærede over. 

Homotropolis Crew er allerede nu i gang med de indledende øvelser til årets pride i København, og det skyldes, at Copenhagen Pride i år har valgt Homotropolis som sin officielle mediepartner.

Det betyder, at vi kommer til at sikre den gode og brede dækning af Copenhagen Pride 2013, og det er et ansvar vi har taget på os med glæde og en tilpas mængde ydmyghed.

Vi er allerede nu[……]

Read more

Svenstrup og Homotropolis ved et piano

Svenstrup og Homotropolis ved et piano

Homotropolis Crew festede med Kasper Svenstrup fra ‘Svenstrup & Vendelboe’ på et lufthavnshotel i Frankfurt og fik en musikalsk hilsen med hjem til jer.

Homotropolis var taget “sydpå” i denne weekend og tilbragte bl.a. en aften og nat på et lufthavnshotel i Frankfurt, hvor Kasper Svenstrup delte ud af sit talent ved hotellets piano.

Vi var heldige nok til fange ham brillere med ‘Dybt Vand’ på video og fik en helt særlig hilsen med på vejen – som vi gerne vil dele med dig 🙂

http://www.y[……]

Read more

Homotropolis Magasin går i trykken

Homotropolis ændrer det trykte magasin

Oven på de seneste to trykte månedsmagasiner har Homotropolis Crew besluttet, at fremtiden hedder større og mere ambitiøse magasiner med længere levetid.

 

I efteråret 2012 besluttede vi på redaktionen at skabe et gratis månedsmagasin for det danske LGBT-miljø med fokus på friske nyheder fra ind- og udland blandet med traditionelt magasinstof som portrætter, interviews og mere dybdegående historier. Efter at have haft vores to første trykte udgaver på gaden i noget tid, har vi set strategien e[……]

Read more

Året der gik: LGBT-højdepunkterne for 2012

Året der gik: LGBT-højdepunkterne for 2012

2012 har været et begivenhedsrigt år for LGBT’er verden over. Vi kigger tilbage på 2012 herunder, hvor vi har samlet årets største nyheder.

På årets sidste dag ser vi tilbage på et år, der i den grad har stået i LGBT’ernes tegn på godt og ondt.

Homoseksuelle fik i 2012 lov til at kalde sig ægtefælder i Danmark og en række andre store kampe er vundet i årets løb, mens andre stadig skal kæmpes. Her tænker vi især på vores transkønnede, som stadig har en stor kamp foran sig.

Vi vil huske 2012[……]

Read more

issue2

Homotropolis Magasin er på gaden

Decemberudgaven af Homotropolis på tryk er nu kommet ud, og du kan blandt andet møde Ole Henriksen, få et overblik over året der snart er gået og en lille forsmag på Dragdronningens Nytårstale 2012.

I den nye udgave af “Homotropolis – dit regnbuefarvede nyhedsmagasin” sætter vi blandt andet fokus på året der gik. Hvem sprang ud, hvilke LGBT-nyheder optog medierne og hvilken musik fortjener at blive husket?

Vi har også talt med en altid optimistisk Ole Henriksen, vi sætter fokus på HPV-vaccin[……]

Read more

Homotropolis Magasin går i trykken

Homotropolis går i trykken

Vi er glade for, at vi nu endelig kan løfte sløret for vores lille hemmelighed: Homotropolis kommer på gaden i en trykt udgave fra medio november 2012 – og magasinet bliver gratis.

Kære Homotropolis-venner

Under overskriften ”Homotropolis – dit regnbuefarvede nyhedsmagasin” vil vores bedste bud på et magasin for LGBT-miljøet i Danmark se dagens lys i midten af november.

Magasinet bliver gratis og vil ligge tilgængeligt på en lang række steder i miljøet, hvor bøsser, lesbiske, biseksuelle og[……]

Read more

Snapshots: Vi fester fordi det er PRIDE!

Snapshots: Vi fester fordi det er PRIDE!

Det er Pride-uge i København og ‘HOMO & the sapiens’ havde torsdag aften sørget for at vi kunne få stillet den værste “fest-sult” inden lørdagens parade og fester.

Torsdag aften var der pre-pride fest på Axel Torv i København og  ‘HOMO & the sapiens‘, der er en torsdags-natklub for LGBT’er og deres venner, stod bag.

Homotropolis var forbi og vi blev allerede begejstrede da vi trådte ind på natklubben, der var stolt dekoreret i regnbuens farver. Med placering i kælderen på Axel Torv 3[……]

Read more

Giv homo-stederne stjerner i sommervarmen

Giv homo-stederne stjerner i sommervarmen

Vi har nu sørget for at du kan give Danmarks homo-hangouts stjerner og bedømmelser på Homotropolis, og vi krydser fingrer for at du vil dele dine meninger med os og resten af vores læsere.

Vores nyeste feature er nu live på Homotropolis, som gør det muligt for dig at bedømme landets homo-steder samt læse om andres oplevelser på de danske ‘hangouts’.

Som du måske allerede ved har vi en guide hvor vi beskriver de enkelte homo-steder, og her kunne vi rigtig godt tænke os at vores læsere også de[……]

Read more

foto

Vi vil have dit foto!

Homotropolis ønsker sig billeder i alle regnbuens farver, og opfordrer dig hermed til at sende os sommerens skarpeste skud – så vi kan dele dem videre ud til alle vore læsere.

Selv om sommeren tøver lidt med at indhylle Danmark i badevejr og tropenætter, så er feriestemningen ved at indtage landet, og i den forbindelse har Homotropolis en kærlig opfordring til dig.

Vi synes det kunne være fantastisk og super interessant at få lov at dele nogle af dine regnbueknips fra sommeren 2012 med alle[……]

Read more

eurovision2012

Klar til euforisk Eurovision-finale?

Lørdag aften er det tid til finalen i det Internationale Melodi Grand Prix 2012, og både Danmark, Sverige og Norge er blandt finalisterne på scenen i den aserbajdsjanske hovedstad Baku.

Selvom Sverige er storfavorit til at vinde Eurovision Song Contest 2012, og flere betting bureauer på nuværende tidspunkt giver Loreen og sangen “Euphoria” odds 1, der i praksis betyder, at man ikke længere kan spille på Sverige som vinder, så er intet som bekendt afgjort endnu.

De 6 bedstemødre fra Rusland l[……]

Read more

Cover

Fotos og flashbacks fra Sabaah-festen lørdag

Homotropolis var med til et brag af en fest hos Sabaah lørdag, hvor de orientalske toner og en fantastisk stemning kombineret med mandlig mavedans skabte et helt igennem vellykket og velfortjent fødselsdagsparty.

Sabaah fyldte 6 år, og alle forventninger om skønne, feststemte mennesker og etnisk queerness i stride strømme blev indfriet til fulde, da Sabaah Birthday Bash løb af stablen lørdag i et tætpakket Kifak i den københavnske kødby.

De party-parate gæster der sikrede festen både indenfo[……]

Read more

cher

Lort som Cher siger – og ikke siger

Dragdronningen Kandi Kane Baxter giver superdivaen og homoikonet Cher den helt store “Shit People Say”-behandling i to videoer der både handler om alt det lort Cher lukker ud – og alt det hun aldrig får over sine særdeles fyldige læber.

Okay, indrømmet, vi har et blødt punkt for Cher og masser af hjerterum for underholdende Cher-efterligninger.

I kølvandet på den virale videotrend der handler om alt det lort vi lukker ud til hinanden, har dragdronningen Kandi Kane Baxter lavet to parodier på[……]

Read more

Alt der lort homofober siger

Alt det lort homofober siger

Homofober kommer i alle former og koger man nogle af de værste ned til en 2-minutters video, så får man en ganske foruroligende cocktail.

Du husker måske den videotrend som for kort tid siden opnåede enorm popularitet på Youtube og gik viralt verden over, der kort sagt handler om alt det lort vi lukker ud til og om hinanden, og som du forresten kan fange her hvis du har misset dem.

Folkene bag LAMBDA Legal, som er fortalere for LGBT-rettigheder i USA, står bag videoen “Sh*t Homophobic Peop[……]

Read more

Whitney og de lesbiske rygter

Whitney og de lesbiske rygter

Vi har ganske vist forsøgt at ignore det, men historien presser sig alligevel på. Historien om hvordan mediernes seneste forsøg på at holde liv i Whitney Houstons død, handler om verdensstjernenens mulige biseksualitet eller lesbiske dobbeltliv.

På flere internationale homomedier har der gennem den sidste uge været bragt historier der forsøger at sætte Whitney Houstons død i et homorelevant perspektiv, og faktum er da også, at det er en historie der vækker opmærksomhed og skaber debat – og ik[……]

Read more

Fotos fra endnu en nat i Kødbyen

Fotos fra endnu en nat i Kødbyen

Lørdag nat stod i Whitney Houstons tegn på PINK Gay Disco i København, og vi tog kameraet med til fest.

Vi tog i Kødbyen lørdag nat, hvor den lyserøde løber endnu engang var rullet ud og glad dansepop fyldte lokalerne til PINK Gay Disco, der havde dedikeret natten til Whitney Houston med DJ Bebse bag mixerpulten.

God stemning og smukke, glade mennesker fyldte godt op i lokalerne, og Johnnie Rocco, der står bag konceptet, har nu fået øget kapaciteten bag baren og dermed sikret at ingen behøve[……]

Read more

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.