Se kun København | Se kun Århus | Foreslå event.

Besøger du os fra en smartphone? Slå mobiltema fra i bunden af siden for at se byerne herover

Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Dette er en afholdt begivenhed.

Fru Klud tørrer op på Bøssehuset

04/05/2012 - 06/05/2012

| DKK30

Mest for drengene

| København | En personlig monolog med sange og anekdoter fra et langt liv ved fronten tager plads i Bøssehuset.

Et one “man” show af Niels Vagn Brodal

– Dengang far var dreng! Da var der bøssekampe!

I 1984 var der ingen Boyfriend og Grinder. Der var der Ørstedsparken og toiletterne under Rådhuspladsen! – Men hvad fanden gør man så, hvis der er frostgrader i parken og overformynderiet vil toiletknalderiet til livs og aflåser faciliteterne? Man besætter selvfølgelig skidtet og tager kampen med politiet!

Det var også nogenlunde dengang at Hr. og Fru Danmark rundt omkring i det ganske land blev budt på piklagkage af en busfuld svansende mænd i kjole fuldskæg. 6 sådanne skæggede damer stillede dengang op til et lille show i Bøssehuset på Christiania. Showet hed Frk. Verden og Niels Brodal var én af miss’erne. Sidste år genopstod Frk. Verden så i et gigantisk show foran 1500 mennesker i Den Grå Hal, og som den eneste af de seks var Niels igen med på scenen. De resterende 5 havde alle tabt kampen mod aids.

Én pionér fortæller sin historie
Igennem fortællinger, sange og gakkede indslag inviterer Niels Brodal, bedre kendt som Fru Klud på en personlig rejse igennem et langt og begivenhedsrigt liv med både op og nedture. Og vi kommer vidt omkring, for der er masser af historier fra Fru Kluds snart 30 år som bøsseaktivist, scenograf, kostumier, christianit, folkedanser og god gammeldags fisselette.

Glæd dig til en aften i det fisselistiske selskab. Så har du huller i din bøssehistorie, så kom og få dem fyldt ud – af Fru Klud.

Spilledatoer:
Fredag d. 4/5 kl.20.00
Lørdag d. 5/5 kl.20.00
Søndag d. 6/5 kl.16.00
Fredag d. 11/5 kl.20.00
Lørdag d.12/5 kl.20.00
Søndag d. 13/5 kl.16.00

Detaljer

Start:
04/05/2012
Slut:
06/05/2012
Pris:
DKK30
Event Categories:
, ,

Danmarks største event-kalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transpersoner, queers og faghags i alle regnbuens farver.

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.