Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fru Klud tørrer op på Bøssehuset

04/05/2012 - 06/05/2012

DKK30

Mest for drengene

| København | En personlig monolog med sange og anekdoter fra et langt liv ved fronten tager plads i Bøssehuset.

Et one “man” show af Niels Vagn Brodal

– Dengang far var dreng! Da var der bøssekampe!

I 1984 var der ingen Boyfriend og Grinder. Der var der Ørstedsparken og toiletterne under Rådhuspladsen! – Men hvad fanden gør man så, hvis der er frostgrader i parken og overformynderiet vil toiletknalderiet til livs og aflåser faciliteterne? Man besætter selvfølgelig skidtet og tager kampen med politiet!

Det var også nogenlunde dengang at Hr. og Fru Danmark rundt omkring i det ganske land blev budt på piklagkage af en busfuld svansende mænd i kjole fuldskæg. 6 sådanne skæggede damer stillede dengang op til et lille show i Bøssehuset på Christiania. Showet hed Frk. Verden og Niels Brodal var én af miss’erne. Sidste år genopstod Frk. Verden så i et gigantisk show foran 1500 mennesker i Den Grå Hal, og som den eneste af de seks var Niels igen med på scenen. De resterende 5 havde alle tabt kampen mod aids.

Én pionér fortæller sin historie
Igennem fortællinger, sange og gakkede indslag inviterer Niels Brodal, bedre kendt som Fru Klud på en personlig rejse igennem et langt og begivenhedsrigt liv med både op og nedture. Og vi kommer vidt omkring, for der er masser af historier fra Fru Kluds snart 30 år som bøsseaktivist, scenograf, kostumier, christianit, folkedanser og god gammeldags fisselette.

Glæd dig til en aften i det fisselistiske selskab. Så har du huller i din bøssehistorie, så kom og få dem fyldt ud – af Fru Klud.

Spilledatoer:
Fredag d. 4/5 kl.20.00
Lørdag d. 5/5 kl.20.00
Søndag d. 6/5 kl.16.00
Fredag d. 11/5 kl.20.00
Lørdag d.12/5 kl.20.00
Søndag d. 13/5 kl.16.00

Details

Start:
04/05/2012
End:
06/05/2012
Cost:
DKK30
Event Category:

The leading event calendar for gay, lesbian, bisexual, transgenders, faghags  and everyone in between visiting and living in Copenhagen and Malmö
 

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.