Artikler markeret som ‘Copenhagen Pride 2014’

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride indkalder til ordinær generalforsamling

Copenhagen Prides årlige generalforsamling afholdes tirsdag den 28. oktober 2014 og du har mulighed for at påvirke valget.

Så nærmer tiden sig endnu engang for den årlige generalforsamling i Copenhagen Pride, der afholdes tirsdag den 28. oktober kl. 19.00 hos Jeudan, Bredgade 30, 1260 København K.

I år er der 3 ledige pladser i Bestyrelsen og du kan derfor stille op til valg hvis du mener, at Copenhagen Pride mangler netop dine kompetencer  – og så kan du selvfølgelig også være med til at væ[……]

Read more

Copenhagen Pride slår endnu engang rekord

Copenhagen Pride slår endnu engang rekord

Mere end 110.000 mennesker gik på gaderne i hovedstaden lørdag i forbindelse med den årlige Copenhagen Pride Parade, og dermed har den københavnske regnbuefestival endnu engang slået rekord.

Med over 21.000 deltagere i paraden og estimeret 110.000 – 120.000 mennesker på gaden, er den netop afholdte Copenhagen Pride 2014 den største nogensinde.
”Jeg er simpelthen så glad og stolt i dag. Når vi oplever at Københavnerne på denne måde slutter op om mangfoldighed, kærlighed og LGBT-kamp er man ik[……]

Read more

Visuelle højdepunkter fra årets parade

Visuelle højdepunkter fra årets parade

Copenhagen Pride 2014 kulminerede med en imponerende parade lørdag den 18. august. Her kommer de regnbueskud som Homotropolis fik i kassen.

Årets Copenhagen Pride Parade gik fra Frederiksberg Rådhusplads via Vesterbrogade til Københavns Rådhusplads – og igen i år var gaderne prydet i regnbuer, glimmer og ekstravagante kostumer og vogne.

Vores fotograf var selvfølgelig med under regnbuerne, og fik indfanget nogle af de mange skønne øjeblikke som vi deler med dig her.

[nggallery id=26]

Conchita Wurst-imitator til Copenhagen Prides afterparty

Conchita Wurst-imitator til Copenhagen Prides afterparty

Lørdag den 30. august er Copenhagen Pride vært for årets officielle afterparty der finder sted i Pumpehuset, og med et line-up der inkluderer både en Conchita Wurst-efterligning fra Köln, Berliner-DJ’en Alfie Levi samt danske Rosa Lux og Glitter Boys, er der lagt op til en særdeles festlig og kulørt regnbueaffære, der samtidig sætter det officielle punktum for Copenhagen Pride Week 2014.

Copenhagen Pride er i år tilbage som arrangør af den officielle efterfest, der finder sted i Pumpehuset lø[……]

Read more

Roskilde for første gang med i Copenhagen Pride Parade

Roskilde for første gang med i Copenhagen Pride Parade

Under navnet ”Viking Pride” deltager Roskilde for første gang nogensinde med egen lastbil og paradegruppe i Copenhagen Pride’s parade, som går gennem hovedstaden den 30. august 2014.

Viking Pride er et samarbejde mellem Roskildes Heimdal Café for LGBT’ere (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender), INSP! og Copenhagen Pride.

Initiativet skal brande Roskilde som en by, der hylder mangfoldighed, diversitet, tolerance og er et godt sted at bo – også for LGBT-personer. Roskilde Kommune støtter pro[……]

Read more

Årets officielle pride-magasin er på gaden

Årets officielle pride-magasin er på gaden

Årets officielle pride-magasin, som Homotropolis igen i år har lavet i samarbejde med Copenhagen Pride, er nu kommet fra trykken og ligger klar på de københavnske LGBT-steder, hvor du kan afhente det fra i dag.

Magasinet forsøger at komme rundt om emnet ‘pride’ og indeholder samtidig programmet for Pride Week 2014, der i år byder på mere end nogensinde før.

Copenhagen Pride fik i efteråret en ny formand i Lars Henriksen, og det er tydeligt, at priden udvikler sig og er endnu mere synlig og h[……]

Read more

Copenhagen Pride løfter sløret for årets største regnbuefestival

Copenhagen Pride løfter sløret for årets største regnbuefestival

Copenhagen Pride 2014 indtager hovedstaden i uge 35, fra onsdag 27. august til og med søndag den 31. august, og der er lagt op til endnu en rekordstor festival i alle regnbuens farver.

 

Copenhagen Pride har netop offentliggjort programmet for Pride Week 2014, hvor Rådhuspladsen i København vanen tro omdannes til Pride Square i 4 dage, og arrangørerne kan i år byde på bredspektret underholdning for enhver smag.

Boylesque, bigband og pølser ad libitum
Selv om højdepunktet naturligvis er den e[……]

Read more

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.