Coming soon: Homotropolis in English

This spring Homotropolis will be hitting the streets of Copenhagen and Malmö … in English! We are looking ridiculously much forward to presenting our new and improved magazine to you.

Coming soon: Homotropolis in English

On 3 May 2016 our new magazine will be available for free in LGBTQ relevant places in Greater Copenhagen. The magazine will be in English and all new content on homotropolis.com will also be featured in English.

Why? You may ask. Well … it is necessary! We want to build bridges between the two beautiful cities AND offer a high quality LGBTQ magazine for citizens in Greater Copenhagen along with tourists visiting our cities.

We will be digging into lots of cultural stuff … what is actually going on for LGBTQs in Malmö and Copenhagen? We want you to know that 🙂 in addition, we will provide interesting articles about interesting people, places and the things in between – and hope that you will welcome our new initiative.

Love, Love, Love
Homotropolis Crew

 

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Coming soon: Homotropolis in English”

 1. Jesper says:

  Det har altid virket underligt, nærmest latterligt når folk fra Skandinavien slår over i engelsk for at kommunikere med hinanden. Måtte lige checke datoen for denne nyhed og det var ikke 1. april, så det kan altså ikke være en aprilsnar.

  Selve idéen om at Bro(e)n skulle have skabt et fællesskab, der er anderledes end før denne er som så mange andre konstruktioner håbløse. Det er udover homotropolis kun Frank Jensen der har lige så vidløftige og utopiske idéen (hans kongstanke er at der skal etableres en Metro mellem København og Malmö).

  Beklager, idéerne er dødfødte. Malmö eller København M., som det hed, da der flyttede mange danskere derover i 90’erne vil altid være en appendiks til København. Sydsverige betragter København som deres hovedstad og det skal de være velkomne til. Og det er ikke chauvinisme, men bare logikken i byernes størrelse, der tilsiger det. Havde Malmö haft Københavns størrelse og omvendt måtte vi jo også acceptere at være et vedhæng til Malmö.

  Gad vide om folk, der træffer den slags redaktionelle beslutninger også stemmer på Alternativet?

  • homotropolis says:

   Kære Jesper,

   Tak for din kommentar. Idéen med det nye Homotropolis er at skabe et medie som henvender sig til både de internationale turister der kommer til København og Malmö – og samtidig til LGBT-miljøet på begge sider af broen. Vi vælger engelsk fordi vi kort og godt ønsker at inkludere så mange som muligt og gøre os forståelige for den målgruppe vi arbejder med.

   At du mener, at tanken om et Greater Copenhagen ikke er spændende eller realistisk og ikke ser behov for at bygge yderligere bro i regionen, det er naturligvis helt i orden. Men vi synes det er både spændende og relevant og kan se masser af synergier i samarbejdet. Og så synes vi det giver mening at forsøge at gøre begge sider af Øresundsbroen klogere på hinanden – og samtidig skabe et engelsksproget medie der leverer relevant og opdateret indhold til de LGBT-turister der kommer til regionen.

   Tak for dit input og rigtig god mandag.

   Mange hilsner fra

   Homotropolis Crew

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.