RuPaul’s drag-stjerner kommer til København

Live Nation og Copenhagen Pride præsenterer i samarbejde RuPaul’s Drag Race: Battle Of The Seasons i Store VEGA tirsdag den 7. april, hvor både Bianca Del Rio og Sharon Needles er blandt de optrædende.

bots

RuPaul, verdens mest berømte drag-queen, står bag et af de største og mest banebrydende kulturelle fænomener i de seneste år. RuPaul’s Drag Race er et amerikansk reality program, som virkelig skubber til populær-kulturens grænser. RuPaul selv er vært, mentor og hele seriens inspirationskilde. Han leder i hver sæson efter “America’s next drag superstar”, og i USA kører serien i skrivende stund på syvende sæson, hvor han har følgeskab af dommerne Michelle Visage og Santino Rice. Sammen bestemmer de tre, hvem af de deltagende dragqueens der skal “shante! stay!” eller “sashay away”.

RuPaul’s Drag Race, er så populært og efterspørgslen enorm, at det er blevet muligt at sende nogle af deltagerne på turné. Bølgerne kommer til at gå højt når divaerne medbringer deres over-the-top attituder, talenter og deres fantastiske outfits til Store VEGA den 7. april.

“RuPaul’s Drag Race har været med til at give drag som performancekunst en renæssance, og vi oplever en stigende interesse for drag shows i Danmark, ligesom det danske drag-miljø vokser og udvikler sig hurtigt i disse år. At Battle of the Seasons nu kommer til København er en glædelig begivenhed, og noget som vi hos Copenhagen Pride ser meget frem til. Vi arbejder som forening selv for at styrke drag-kulturen i Danmark, og derfor er det også oplagt at samarbejde med Live Nation om en begivenhed som denne” , siger Lars Henriksen, formand for Copenhagen Pride.

Battle Of The Seasons kommer til at løbe af stablen den 7. april 2015 i Store VEGA, og billetter (295 kr) sætter i salg fra fredag den 19. december kl. 10.00 via Billetnet. Se mere på Facebook lige her.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.