Ny bestyrelse for Copenhagen Pride

Tirsdag den 28. oktober afholdtes Copenhagen Prides årlige generalforsamling, hvor formanden aflagde en imponerende årsberetning, og hvor en række nye ansigter blev valgt ind i bestyrelsen.

bestyrelsen

Årets ordinære generalforsamling for Copenhagen Pride blev afholdt i Jeudans nye bygning i Bredgade 30 i København tirsdag den 28. oktober, og det var en stolt formand der kunne se tilbage på et år, hvor Priden har udviklet sig markant.

Nye aktiviteter som blandt andet Gaystortion, Eurovicious Pride Square, deltagelse i Folkemødet på Bornholm og en Copenhagen Pride der endnu engang slog rekorder var blot nogle af de højdepunkter som formand Lars Henriksen fremhævede i sin årsberetning, der i allerhøjeste grad bar præg af en organisation i hastig og positiv udvikling. Copenhagen Pride formåede samtidig – på trods af en særdeles regnvejrsramt Pride – at komme ud med et økonomisk overskud på lige omkring 20.000 kroner, og en omsætning der er næsten fordoblet siden 2013.

Aftenen var også et farvel til foreningens mangeårige kasserer Christian Knudsen og til bestyrelsesmedlem Leo Kristensen, der begge fik stor tak for deres enorme indsats.

Den nye bestyrelse for Copenhagen Pride blev valgt, og består af:

Formand: Lars Henriksen

Næstformand: Thorbjørn Hübertz

Kasserer: Tanya Randstoft

Sekretær: Tonny Liljenberg

Bestyrelsesmedlemmer:

Ulla Neubauer

Dijana Dix

Lisbeth Reinholdt

Herudover valgtes som suppleanter:

Betina Faurschou Jensen

Christian Vincent

Martin Lund Nielsen

Lars Jakobsen

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.