Russisk politiker vil forbyde Finlands homoerotiske frimærker

Den russiske politiker Vitaly Milonov, kendt for sine stærkt homofobiske holdninger, har nu set sig så vred på en række finske frimærker med homoerotiske tegninger af Touko Laaksonen, bedre kendt som “Tom of Finland”, at han vil have al post fra Finland til Rusland med disse frimærker på returneret til afsenderen.

tomoffinland

Står det til den russiske politiker Vitaly Milonov, så skal breve sendt fra Finland til Rusland nu til at gennemgå en ekstra kontrol inden de får lov at komme frem til modtageren.

Milonov mener nemlig, at en række finske frimærker med homoerotiske tegninger af Tom of Finland, er en overtrædelse af Ruslands forbud mod homopropaganda, og han retter derfor stærk kritik imod det russiske postvæsen, for ikke at have reageret tidligere.

»Det her er dybest set homoseksuel propaganda, og det er forbudt i vores land. Jeg opfordrer ledelsen i det russiske postvæsen til at være meget opmærksomme på dette. Samtidig vil jeg anmode finnerne – vores tætte naboer – om at undlade at bruge disse frimærker, når de sender breve til Rusland«, udtaler Milonov til nyhedsbureauet TASS. 

Frimærkerne med Tom of Finland’s tegninger blev udgivet i Finland i september, og de er hurtigt blevet de mest populære frimærker i landets historie.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Russisk politiker vil forbyde Finlands homoerotiske frimærker”

  1. John says:

    For tåber taler selv Guder forgæves.

  2. ole hammild says:

    Er man usikker på sin identitet medfører det intolerence overfor anderledes tænkede. Intolerence kender ingen grænser – sådan var det også med kunst i azityskland. Hvad bliver det næste disse mennesker vil forbyde??

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.