Pam Ann: Bøsse fanget i en kvindekrop

Den australske komiker Caroline Reid – bedst kendt som den rapkæftede stewardesse Pam Ann – lander i København den 25. oktober, hvor hun indtager Bremen Teater til en aften der med garanti bliver alt andet end kedelig.

pamann

Med overskriften “Plane Filthy” er verdens vel nok mest upassende stewardesse tilbage i Danmark, hvor hun den 25. oktober går på scenen i Bremen Teater i København med sit nyeste one-woman-show der efter sigende bliver endnu mere beskidt og bitchy end nogensinde før. Homotropolis fangede Pam Ann under en hurtig mellemlanding og spurgte hende, hvad hendes forhold er til Danmark og danskerne.

»Jeg har faktisk haft en dansk kæreste, så jeg har et ret godt kendskab til både danskerne og Danmark. I er allesammen så lækre og sunde, I elsker backpacking, og de fleste af jer studerer arkitektur eller design. Og så er I velopdragne og enormt høflige«, siger Caroline Reid.

»Jeg har sejlet en del rundt i Danmark, jeg har været i Aarhus adskillige gange og på ferie i Skagen, og så har jeg fået smag for jeres sild og ost«, fortæller den verdenskendte komiker, som vi heller ikke kan lade være med at stille det store spørgsmål om, hvorfor vi endnu ikke har set hende som dommer i RuPaul’s Drag Race:

»Det er helt enkelt fordi, jeg endnu ikke er blevet spurgt«. 

Alter ego’et “Pam Ann” opstod ret tidligt i Caroline Reid’s karriere, og den bramfri stewardesse med særdeles beskidte mund hænger i dag uløseligt sammen med Caroline Reid.

»Pam Ann opstod da jeg på et tidspunkt klædte mig ud som en Pan Am-stewardesse fra 1960’erne til en fødselsdagsfest, hvor temaet var James Bond. James Bond fløj jo kun med Pan Am (Pan American World Airways, red.), og efter en hel del vodka begyndte mine venner at kalde mig “Pan Am” som – hvis man siger det mange gange nok – lyder som Pam Ann, og sådan blev det til«, fortæller Caroline, der har en massiv homoseksuel fanskare over hele verden som hun værdsætter højt.

»Jeg har bare altid hængt ud sammen med bøsser. Jeg tror måske, at jeg selv i virkeligheden er en bøsse fanget i en kvindekrop«, griner Caroline, der også fortæller, at hendes egne forbilleder inden for comedy blandt andet tæller Sandra Bernhard, Dame Edna og nyligt afdøde Joan Rivers.

Inden den travle luftfartslegende skal videre, spørger vi hende, hvilken person hun drømmer om selv at møde, og hvad hun ville sige til vedkommende, hvis hun kun havde 10 sekunder:

»Jeg ville helt klart vælge rapperen Common, og alt jeg har at sige til ham er “fuck me”«, afslutter Caroline Reid.

Billetter til Pam Ann den 25. oktober kan købes via Billetlugen.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.