Lesbisk par smidt ud af supermarked

Et lesbisk par blev smidt ud af et britisk supermarked efter en vagt så dem kysse.

Lesbisk par smidt ud af supermarked

En vagt smed et lesbisk par ud af den britiske supermarkedskæde, Sainsbury, fordi de kyssede i en at kædens butikker i den britiske by Brighton.

Episoden fandt sted på den internationale “Coming Out”-dag, lørdag den 11. oktober 2014, hvor en af supermarkedkædens vagter bad det unge lesbiske par om at stoppe med at kysse, fordi vagten havde modtaget klager fra nogle kunder, rapporterer det britiske nyhedsmedie, The Times.

Annabelle Paige, en 22-årig universitetsstuderende fortæller, at hun gav sin kæreste en lille kys hvorefter vagten kom over til dem for at fortælle dem, at de enten skulle stoppe med at kysse eller forlade butikken.

“Hvis jeg skal være ærlig, så troede jeg, at vagten jokede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende”, udtaler Annabelle til The Times og fortsætter:

“Jeg er så chokeret og vred over det. Jeg er med på at en anden kunde følte sig utilpas ved situationen … men problemet ligger i at den anden kunde er galt på den og i sidste ende optræder homofobisk.”

“Vagten forstod ikke, hvorfor jeg følte mig ydmyget”.

En talsperson fra Sainsbury fortæller, at vagten var fra et eksternt firma og denne har siden hen undskyldt til parret for den uheldige episode.

“Denne episode skulle aldrig have fundet sted, og det er klart, at Annabelle og hendes kæreste ikke opførte sig uanstændigt, og vi er utroligt kede af den behandling, de har fået”.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Lesbisk par smidt ud af supermarked”

  1. Lars K says:

    Sy´s artiklen er en anelse ufuldstændig. Blev de smidt ud, eller blot bedt om at stoppe med at kysse? Ifølge artiklen blev de bedt om at stoppe for IKKE at blive smidt ud af butikken. Hvis de vælger at fortsætte, er det jo ikke blot et lille kys, men protest.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.