Dolly elsker sine homofans

I et interview med amerikanske Billboard Magazine fortæller den blonde country-legende, at hun elsker og accepterer sin homoseksuelle fanskare, og samtidig kalder hun de homofobiske kristne grupper for “syndere”.

dolly

Countrystjernen Dolly Parton fortæller i et nyligt interview med Billboard Magazine, at hun fuldt ud respekterer og elsker sine mange homoseksuelle fans.

»Jeg har selv kæmpet alt rigeligt i mit liv for at blive forstået og accepteret. Jeg har måttet stå op imod alle mulige mennesker igennem årene for at kunne få lov at være mig selv. Jeg mener, at alle fortjener at få lov at være dem de er og elske dem de nu engang elsker, og vi burde slet ikke være så fordømmende. Guderne må vide, at jeg har nok at slås med selv, og jeg skal ikke dømme nogen anden«, siger Dolly Partil til Billboard, hvor snakken også kommer ind på de fundamentalistiske kristne grupper der kæmper indædt imod LGBT-rettigheder i USA.

»Hvis folk vil dømme andre folk, så gør det dem til syndere«, lyder det fra den nu 68-årige countrystjerne. 

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Dolly elsker sine homofans”

  1. Jan Bøjsen says:

    Man skal ikke dømme folk hverken på deres religion eller seksualitet.
    Det er diskriminerende !!!

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.