30.000 i protestmarch mod ægteskabsligestilling i Mexico

Omtrent 30.000 personer gik på gaderne i Coahuila, Mexico, i protest mod indførslen af det kønsneutrale ægteskab og adoption for homoseksuelle i staten.

30.000 i protestmarch mod ægteskabsligestilling i Mexico

Den mexicanske stat, Coahuila, blev for en måned siden den første stat i Mexico til at få ægteskabsligestilling, og det har skabt røre blandt en del af statens kristne befolkning, der viste deres utilfredshed gennem en protestmarch.

Protesten var arrangeret af den kristne gruppe ‘Christ Lives’, hvor pastor Carlos Pacheco gik forrest med en bibel i hånden mens aktivister uddelte brochurer om hvordan man bliver kureret for homoseksualitet.

Carlos Pacheco fortalte nyhedssitet ‘Latin Correspondent’ at formålet med protesten var at “understrege hvad der er rigtigt og accepteret af Gud; En familie bestående af en mand og en kvinde og alt andet end denne konstellation er et decideret angreb mod familien”.

I optoget var kristne aktivister iført hvide t-shirts med billeder af traditionelle familier med teksten “True love is found in mom and dad”.

Deltagerantallet blev estimeret til ca. 30.000.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.