Fodboldstjerner til kamp mod homofobi i omklædningsrummet

Fodboldspillere fra den anerkendte fodboldklub, Arsenal, er ansigterne i en ny kampagne, der har til formål at bekæmpe homofobi i sport.

Fodboldstjerner til kamp mod homofobi i omklædningsrummet

En håndfuld af Arsenals fodboldtalenter er med i en ny Stonewall-kampagne, der sætter fokus på homofobi i sport.

Theo Walcott, Mikel Arteta, Santi Cazorla og Alex Oxlade-Chamberlain er med i en ny kampagne, der inviterer seeren med ind i omklædningsrummet hvor fodboldstjerne taler om ting ved dem selv de ikke kan ændre.

Mikel Arteta fortæller, at han ikke kan ændre på det faktum, at hans hår er perfekt, mens Alex Oxlade-Chamberlain siger, at han ikke kan ændre på, at han ligner en Teenage Mutant Ninja Turtle.

Kampagnefilmen slutter af med den franske fodboldspiller Olivier Giroud, der i bar overkrop og med en vis humor understreger, at han ikke kan ændre på hvor flot han er.

Kampagnen skal sætte fokus på, at man ikke kan ændre hvem man er – hvad end det er udseende eller seksuel orientering.

Stonewall, en organisation der arbejder for bedre forhold for LGBT’er, sender regnbuesnørebånd til alle Premier League-spillere med håbet om, at de gør brug af dem under den kommende uges kampe.

“Vi ved, at homofobi, bifobi og transfobi fortsat er en udfordring i fodboldverdenen. Det skal ændres”, udtaler Stonewalls direktør, Ruth Hunt, og fortsætter:

“De fodboldklubber og spillere, der bakker op omkring kampagnen og tager regnbuesnørebåndene til sig sender et stærkt signal til offentligheden”.

Du kan se kampagnevideoen lige her:

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.