Nyt lovforslag vil stene bøsser til døde i Kenya

Det kenyanske parti “Republican Liberty Party” har fremsat et nyt lovforslag, hvor bøsser og biseksuelle mænd vil kunne blive stenet til døde. Forslaget skal nu behandles i Kenyas Nationalforsamling.

kenya

Kenyas Nationalforsamling skal tage stilling til et lovforslag fremsat af landets “Republican Liberty Party”, der vil straffe homo- og biseksuelle mænd med stening til døden. Det skriver engelske Gay Star News, der også kan fortælle, at lovforslaget i høj grad også omfatter tilrejsende homoseksuelle turister, der ligeledes vil risikere stening.

Lovforslaget lægger op til fængsel på livstid eller offentlig henrettelse ved stening for kenyanske statsborgere der begår “særlig grove tilfælde”, der defineres som sex med en person af samme køn under 18, sex hvis man er hiv-smittet eller sex med en person, som man har en vis autoritet over. Også sex med handicappede eller gentagne tilfælde kan falde ind under “særligt grove tilfælde”.

Også forslaget om dødsstraf til ikke-kenyanske statsborgere der gribes i at have sex med personer af samme køn er voldsomt bekymrende, ikke mindst fordi et stort antal LGBTI-personer er flygtet til Kenya fra Uganda for at slippe for Ugandas notoriske heksejagt på seksuelle minoriteter.

Kenyas nuværende straffelov giver fra 4 til 14 års fængsel for sex med en person af samme køn.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

3 Responses to “Nyt lovforslag vil stene bøsser til døde i Kenya”

 1. Henrik says:

  de kan sgu tage Rusland i hånden og pisse tilbage til middelalderen hvor de hører til

  hvor mange pædagoger og læger kan man ansætte for de penge vi spilder på de her afrikanske bundløse huller?

 2. Jan says:

  Mange milliarder kroner i Ulandshjælp hvert år går jo til at der om 20 år kan være 2 milliarder afrikanere I stedet for 1 milliard I dag –

 3. peter says:

  Mange mænd har prøvet sex med samme køn dette gælder også medlemmer af partiet som har stillet lovforslaget så gælder det også dem
  De skal i stedet tænke at jo flere bøsser des bedre er det for jo flere bøsser der er der er jo flere kvinder vil der være til heteroer,tænk hvis der ikke var bøsser,så skulle alle fyre jo finde sig en kvinde og der ville så sikkert ikke være nogen til dem der kan finde på sådan et lovforslag

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.