Årets officielle pride-magasin er på gaden

Årets officielle pride-magasin, som Homotropolis igen i år har lavet i samarbejde med Copenhagen Pride, er nu kommet fra trykken og ligger klar på de københavnske LGBT-steder, hvor du kan afhente det fra i dag.

Årets officielle pride-magasin er på gaden

Magasinet forsøger at komme rundt om emnet ‘pride’ og indeholder samtidig programmet for Pride Week 2014, der i år byder på mere end nogensinde før.

Copenhagen Pride fik i efteråret en ny formand i Lars Henriksen, og det er tydeligt, at priden udvikler sig og er endnu mere synlig og højtråbende end tidligere. Det så vi under Eurovision, hvor Copenhagen Pride etablerede ‘Eurovicious Pride Square’ på Regn-buepladsen, og også under Distortion-ugen hvor pridens frivillige skabte en fantastisk fest på Vesterbro under overskriften ‘Gaystortion’.

Og nu er det Copenhagen Pride 2014, der står for døren, og vi er rigtig mange der ser frem til uge 35, hvor København igen indhylles i regnbuefarver, og hvor Rådhuspladsen forvandles til Pride Square, der vanen tro er centrum for begivenhederne.

Magasinet er på både dansk og engelsk, og det er ligesom sidste år gratis for dig som læser. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vi har nogle gode sponsorer og samarbejdspartnere, som har
valgt at støtte op om os.

En stor tak skal derfor gå til Carlsberg, Tivoli, 7-Eleven, Homoware, AIDS-Fondet, Café Norden, Kulturhuset Islands Brygge, Restaurant Puk, Gay-shop. Café Petersborg, Reinwald’s, Jailhouse og StorkKlinik, der alle har valgt at annoncere i pride-magasinet i 2014.

Magasinet ligger på de københavnske LGBT-steder fra 1. august og kan desuden hentes i Copenhagen Prides info- og merchandise telt på Pride Square (Rådhuspladsen) fra 27 – 30 august 2014.

Er du ikke lige i nærheden af hovedstaden kan du læse magasinet online lige her.

Vi håber, at du synes om vores magasin, og vi ønsker alle en fabelagtig Copenhagen Pride 2014.

Helle Bjørnstrup & Thomas K. Rasmussen

Homotropolis

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Årets officielle pride-magasin er på gaden”

 1. Jimmy says:

  Hejsa

  Jeg vil høre om hvor i Århus, kan man få fat i bladet, hvis man ikke lige har lyst til at læse det online, hvilket jeg ikke bryder mig særlig meget om.. kan bedst lide at have det i hånden..

  Knus
  Jimmy, Århus..

  • homotropolis says:

   Kære Jimmy

   Mange tak for din kommentar og ikke mindst for interessen i magasinet 🙂

   Desværre bliver årets Copenhagen Pride magasin ikke uddelt i Aarhus, men udelukkende i København – måske du kender en, der skal til pride i denne uge, og vil tage et til dig. De vil være tilgængelige i Copenhagen Prides infotelt på Pride Square (Rådhuspladsen).

   De bedste hilsner

   Helle
   Homotropolis Crew

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.