En af homomiljøets party-arrangører takker af med et brag

Efter at have været DJ i 30 år og stået bag et hav af homofester i København, vælger DJ Mikael Costa nu at stoppe som festarrangør. Det sker med en stort anlagt homofest i Culture Box den 7. juni.
Image 2

Når Mikael Costa stiller sig bag DJ-pulten i Culture Box i København den 7. juni sammen med Tonny Liljenberg, John Eltong, UBBE og Morten P for at give Distortion-ugen en uforglemmelig homofinale under overskriften ”The Proudest House In Town”, så er det samtidig også afslutningen på Mikael Costas karriere som festarrangør.

”Jeg vil rigtig gerne bruge mere tid sammen med min fantastiske mand, Michael Sinan, så jeg har valgt at træffe den beslutning, at jeg nu stopper som arrangør af fester. Dette betyder, at festen i Culture Box som jeg har lavet i tæt samarbejde med Homotropolis, bliver min sidste som arrangør”, siger Mikael Costa, der også mener tiden er kommet til at lade andre fyre op under det københavnske homomiljø:

”Jeg render altid rundt med tanker i hovedet om, hvordan man skaber den bedste fest. Jeg har påvirket meget og mange, og nu er det på tide, at der kommer nye kræfter til. Der er gået næsten to år, siden jeg sidst har holdt fest, og nu skal det altså være. Derfor har jeg besluttet, at det skal ske med et kæmpe brag, og det skal være stort. Jeg har derfor allieret mig med danske internationale DJ’s som John Eltong, Tonny Liljenberg, UBBE og så den up-and-coming DJ Morten P, som ud over mig selv vil give alt hvad vi har i os, for at give gæsterne en fantastisk oplevelse den 7. juni”.

DJ i 30 år
Mikael Costa fik sit officielle DJ-kort tilbage i 1984 – for 30 år siden – og der er løbet mange hits gennem højtalerne siden da.

”Dengang spillede man vinylplader. Mit første mobile diskotek hed ”Neon Light Disko”, og tilbage i 1984 var det bare supersejt. Jeg kan også stadig huske, da den første CD-afspiller kom ind i klubben, og jeg tænkte, hvad i alverden vi dog skulle stille op med den. Jeg endte med at bruge CD’er i 20 år, og i dag er de fleste af os gået over til at anvende USB-nøgler eller computer”, siger Mikael Costa der i dag arbejder fast for DeeRedRadio.com – en af Tysklands bedste internet-radioer – hvor han har sin egen faste udsendelse hver onsdag fra kl. 22.00 og frem til midnat.

”The Proudest House In Town” bliver efter alt at dømme den helt rigtige afslutningsfest for Mikael Costa:

”Jeg vil virkelig slutte af med et brag, og det kommer til at ske den 7. juni, hvor house-musikken bliver banket ud hele natten. Det kunne være så fedt at skabe en stemning som den der var til ROCCO-festerne…bare en sidste gang…..og hele holdet af DJ’s er jo samlet, så jeg kan kun sige, at Culture Box med garanti bliver det svedigste sted at være, når ”The Proudest House In Town” bliver fyret af den 7. juni”, afslutter Mikael Costa.

”The Proudest House In Town” er arrangeret i samarbejde med Homotropolis, og der vil blandt andet være gratis Heineken til alle fra 23:00 til midnat og 10 shots for 100 kr. hele natten. Indgangen er beskedne 50 kroner, og festen finder som sagt sted i Culture Box i København.

”The Proudest House In Town” på Facebook.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.