Bus Jane Janny afholder stor release-fest i København

Den 18. juni inviterer det danske band Bus Jane Janny alle til kombineret release-koncert og ’på gensynsfest’ på Raahuset i København.

Image 6

Bus Jane Janny fejrer udgivelsen af debut-EP’en “Pop songs for indie girls who do girls like they’re boys/Route 72”, som er resultatet af Bus Jane Jannys oplevelser i de seneste år. Samtidig markerer begivenheden afslutningen på det første kapitel af Bus Jane Jannys historie og starten på et nyt. I den efterfølgende tid vil Bus Jane Janny nemlig påbegynde skabelsen af nyt materiale og en naturlig fornyelse af projektets identitet.

Bus Jane Janny centrerer sig om sangskriver og frontfigur Else “Raymonde Gee” Gaunoux, som lige som bandet tegner sine himmelstrøg i København, men har en pige i alle verdenshjørner. Bl.a. i New York, Warszawa og Krakow hvor bandet også har turneret i de seneste år. Før, under og efter turnéen i Polen optog filminstruktør Marta Fernández en dokumentar om bandet, LGBTQ-rettigheder og ligestilling, som forventes at have dansk premiere i 2015. Bus Jane Janny har tidligere spillet danske koncerter på bl.a. Warehouse 9, Store Vega, og Ideal Bar – i forbindelse med koncertkonceptet “Under the Rainbow” som i 2013 vandt Vega’s konkurrence “Din Koncert”.

Bus Jane Janny tager dig med på en musikalsk rejse ud ad landeveje og videre til mælkevejens grænseløse univers. Gennem hjertelængselsmelodier og svedende puls klager Bus Jane Janny som The Cure, drømmer som Cocteau Twins, larmer som Jimi Hendrix, synger om lilla som Prince og ser Boys Don’t Cry i tourbussen. Sangene skrives på landevejen, mellem kontinenter, i havet, på bjerget, i kælderen, i stuen, på daten, efter orgasmen. Med hjertet fuldt og hjertet tomt.

Under Bon Voyage Kiss Show vil der også blive samlet ind til Zanele Muholi’s aktivist- og fotoprojekt mod blandt andet “correct raping” af LGBT-personer i Sydafrika. Til eventet vil der blive vist filmoptagelser om Zanele’s arbejde samt optagelser fra BJJ’s eskapader de sidste 3 år. Ses under stjernerne.

EP’en udkommer digitalt mandag d. 16. Juni.

Se mere info om Bus Jane Janny på facebook lige her.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.