USA: Øget fokus på LGBT-ligestilling i sydstaterne

Som en del af Human Rights Campaigns projekt, Project One America, sættes der øget fokus på LGBT-ligestilling i de amerikanske sydstater.

Project One America

Hvor mange amerikanske stater er godt på vej på LGBT-ligestillingsfronten halter andre stater langt bagud, når det kommer til lige rettigheder uanset seksualitet og kønsidentitet.

“Lige nu er vores land splittet i to – en del, hvor LGBT-ligestilling er tæt på at være en realitet, og en del hvor LGBT-personer mangler de mest basale rettigheder”, fortalte formanden for Human Rights Campaign da organisationen lancerede det nye projekt; Project One America og fortsatte:

“Project One America skal arbejde mod at samle de to dele og starte et helt nyt kapitel i denne generations LGBT-borgerrettighedsbevægelse”.

Med disse ord igangsatte Human Rights Campaign en ny kampagne med skærpet fokus på vilkårene for homoseksuelle og transpersoner i 3 amerikanske sydstater; Mississippi, Alabama og Arkansas – og i den forbindelse er der udarbejdet en video, hvori borgere fortæller om oplevelser som LGBT’er i en stat, hvor rettighederne er få.

I forbindelse med Project One America har HRC etableret kontorer i alle 3 stater, hvorfra medarbejderne skal arbejde fokuseret på at sætte LGBT-ligestilling på dagsordenen.

Human Rights Campaign (HRC) er en amerikansk organisation, der arbejder for ligestilling af homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede.

Se videoen her:

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.