Morten Messerschmidt og Morten Helveg skal battle på Regnbuepladsen

Lørdag kl. 16.00 indtager de politiske kombattanter Morten Messerschmidt (DF) og Morten Helveg Petersen (RV) scenen på Eurovicious Pride Square i hjertet af København til en benhård musikalsk iPod-battle i grand prix’ets tegn.

Morten Messerschmidt og Morten Helveg skal battle på Regnbuepladsen

I sidste øjeblik er det lykkedes for Copenhagen Pride at få et ekstra punkt på programmet for Eurovicious Pride Square lørdag den 10. juni.

Kl. 16.00 møder Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt nemlig Morten Helveg Petersen fra Det Radikale Venstre i en noget utraditionel duel på scenen på Eurovicious Pride Square, hvor de to politikere ved hjælp af deres iPods skal kæmpe om publikums gunst. Musikgenren som 2 x Morten duellerer i er naturligvis Eurovision, og det bliver tilhørerne der kommer til at afgøre, hvem der vinder.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Copenhagen Pride, og intentionen er naturligvis at sætte fokus på både den aktuelle valgkamp til Europa-Parlamentet og den lige så aktuelle Eurovision Song Contest.

“Vi er stolte over, at vi på denne utraditionelle og forhåbentlig temmelig underholdende måde kan være med til at sætte fokus på både alvor og fest på samme tid, og vi er glade for, at begge politikere har takket ja til at være med i en noget anderledes duel der tilmed foregår på Regnbuepladsen”, siger Lars Henriksen fra Copenhagen Pride.

Efter den politiske iPod-battle byder Eurovicious Pride Square på festlig live-optræden med både Thomas Bickham og Mike Paudy der følges op af DJ Tom der spiller Eurovision-hits frem til den store finale, der vises på storskærm fra kl. 21.00.

Se hele programmet her

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.