Grand Prix på storskærm: Her sker det!

Tirsdag afholdes første semifinale i årets Internationale Melodi Grand Prix, og for dig der foretrækker storskærm i godt og festligt regnbueselskab er der rigtig gode muligheder.

eurovision

Tirsdag d. 6 maj er det tid til første semifinale ved Eurovision Song Contest 2014, og LGBT-miljøet giver dig rigtig gode muligheder for at dele grand prix-festen med ligesindede og feste igennem i alle regnbuens farver.

Copenhagen Pride har hele ugen igennem åbent på Eurovicious Pride Square der ligger på Regnbuepladsen, lige foran Cafe Oscar, og tirsdag ankommer en gigantisk storskærm hvorfra der vises semifinale både tirsdag, torsdag og den store finale på lørdag, der følges op af afterparty.

Eurovicious Pride Square har også barer, pop-up shops og daglig underholdning fra scenen, og tirsdag aften er det Mike Paudy som varmer op til semifinalen, der vises på storskærm fra kl. 21.00.  Se mere på Facebook her, hvor der dagligt opdateres med tider og events.

Foretrækker man indendørs rammer, så vises første semifinale også på nyåbnede Star Factory og på både Never Mind, Jailhouse, Masken og G*A*Y.

Er man på Fyn, kan både semifinaler og finale ses på storskærm i LAMBDA’s lokaler i Brogade i Odense.

Hele LGBT-programmet for Eurovision-ugen i København findes i øvrigt på engelsk – udgivet af Copenhagen Pride – i en onlineudgave lige her.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

4 Responses to “Grand Prix på storskærm: Her sker det!”

 1. Lasse says:

  Hvis ikke man er i København er der stadig mulighed for at se Eurovision Song Contest 2014 sammen med andre. På Fyn vises begge semifinaler samt finalen på storskærm i Lambdas lokaler, Brogade 3.

  http://www.lambda.dk/

  • homotropolis says:

   Tak, Lasse, det er nu opdateret i artiklen. Mange hilsner fra Homotropolis Crew

 2. Peter says:

  Glem endelig ikke at det også vises på Centralhjørnet..

 3. Peter says:

  Undskyld mig.
  Tog til PrideSquare fredag aften. I anledningen af Grand Prix regnede jeg nok med at musikken var I den “lette” genre. I regnen stod 8 tilskurere for at høre DØDS techno med en (sikkert) kendt og dyr DJ.
  Så tror da fanden, at ingen blev stående I regnen – jeg kan sagtens leve uden Birthe Kjær, men fejlbooket DJ til en let byfest, sorry

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.