Eurovision-finale på Regnbuepladsen

Eurovision-feberen rammer for alvor Danmark lørdag aften, når finalen finder sted, og leder du efter årets musikalske LGBT-hotspot så bør du nok lægge din vej forbi Eurovicious Pride Square i indre København.

Eurovision-finale på Regnbuepladsen

I morgen, lørdag den 10. maj 2014, vil LGBT’er og venner samles på Eurovicious Pride Square for at se Eurovisionfinalen sammen. Copenhagen Pride har nemlig sørget for storskærm, siddepladser og masser af drikkevarer til den store finale-aften og inden finalen vises på den 6 x 4 meter store skærm vil der være masser af god underholdning på scenen til at varme gæsterne op til en aften i musikkens tegn.

Eurovicious Pride Square er lokaliseret på pladsen lige foran Oscar Bar på Rådhuspladsen 77, 1550 København K, og pladsen åbner allerede kl. 11.30, hvor du kan nyde musik på pladsen og besøge nogle af de mange boder, som er opstillet til samme lejlighed.

Klokken 16.00 starter live-underholdningen på pladsen, som varer indtil på den rigtige side af midnat:

16.00 iPad Battle mellem Morgen Messerschmidt og Morten Helveg

17:30 Live underholdning med sanger Thomas Bickham

18.30 Live underholdning med sanger Mike Paudy

19:00 DJ Tom spiller Eurovision-klassikere og pop

21.00 Eurovision-finale på storskærm

24:00 Eurovision Afterparty med DJ Tom

Det ser på alle måder ud til at blive en fest, så leder du efter et sted hvor du kan dele begivenheden med ligesindede, så kig forbi Eurovicious Pride Square i morgen.

Eurovision-finale på Regnbuepladsen

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.