De hudløse homoer vender tilbage

I februar spillede homoforestillingen “Triptykon” med skuespillerne Christian Vincent og Kim André for fulde huse på Østre Gasværk – og til august har du mulighed for at se eller gense “Triptykon”, som er blevet adopteret af Teater Bæst med de samme medvirkende.

triptykon

Christian Vincent og Kim André er 2 mænd som mødes i det københavnske homomiljø på 3 forskellige måder som 6 forskellige identiteter. Forestillingen hedder TRIPTYKON, og i februar spillede den for udsolgte huse på Østre Gasværk. Nu har Teater Bæst adopteret forestillingen inklusiv de to skuespillere, og fra den 1. august vil det derfor være muligt at opleve eller genopleve TRIPTYKON.

Du kan læse mere en anmeldelse af forestillingen hos I LOVE CULTURE lige her.

Man behøver dog heldigvis ikke at vente på genopsætningen af TRIPTYKON til august, hvis man gerne vil se mere til Christian Vincent og Kim André, for allerede i juni er de begge aktuelle i Skuespillerskolen Ophelias afslutningsforestilling “Død & Pine – #Johnerdød”, hvor Kim Andrés karakter i “meget høj grad er en del af LGBT-segmentet, og hvor Christian Vincent i en eller anden grad portrætterer en af vores danske digtere der ikke var bange for neglelak”.

Forestillingen er kulminationen på tre års undervisning på den private skuespillerskole Ophelia. 

 “Død & Pine – #Johnerdød” spiller fra den 7. juni til den 14. juni, og alle tidspunkter samt information om billetter med videre findes på Facebook lige her.

Foto: Camilla Winther

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.