Ny app vil måle størrelsen på din penis

Nu skal det være slut med upræcise opmålinger af mandens bedste håndkammerat. En ny dansk app med navnet ManHood lover præcise og detaljerede målinger af det mandlige kønsorgan.

manhood

På fredag den 2. maj åbner siden ManHoodApp.com op for besøgende. Formålet er at give mænd en præcis service der måler penis.

“ManHood er en danskudviklet app som med moderne teknologi måler både detaljeret og upartisk. App’en kommer til at fungere som noget helt nyt og unikt på markedet, og tilføre en humoristisk, fræk – men sober – service til det allerede veletablerede GPS datingmiljø”, skriver folkene bag i en pressemeddelelse.

Ved første øjekast virker app’en måske blot som en sjov gadget, men ifølge udviklerne ligger der også en dybere mening bag:

“Online leksikonet Wikipedias opslag om penisstørrelser får dagligt mere end ti tusind besøgende, og der findes lige pt. kun tvivlsomt funktionelle app’s på markedet. Teknologien bag målingerne er patentansøgt internationalt og har været under udvikling siden 2011 i samarbejde med læger og målingseksperter”.

Ud fra fotos af det mandlige kønsorgan måler app’en både længde, tykkelse og eventuel hældning, og som bruger kan man vælge at være helt anonym eller modtage et officielt certifikat retur med ens egne ManHood mål.

På sigt håber folkene bag, at store veletablerede dating app’s som Grindr, Hornet og Scruff vil integrere ManHood på brugerprofilerne, så man ikke længere behøver at måle længden manuelt – og samtidig undgår de menneskelige fejl der opstår, når man opgiver sine penismål som værende en del længere end tilfældet er.

ManHood app’en lanceres eksklusivt i Danmark i starten af sommeren, før der åbnes op for den internationale marked.

“ManHood er så interessant, at vi er nødt til at begrænse udbuddet til Danmark i starten så vi kan klare presset”, siger CEO Peter Falk.

ManHood åbner op på fredag den 2. maj, hvor interesserede kan besøge siden lige her og være med i den indledende testfase, hvor data skal valideres og eftertjekkes inden endelig launch indenfor de kommende måneder.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.