Kuwait: Homoseksuelle og transvestitter skal hjælpes af med deres lidelser

I Kuwait er en komité nedsat af parlamentet blevet enige om, at man vil være åbne overfor at tage imod homoseksuelle og transvestitter for at forsøge at finde “løsninger på deres problemer”.

kuwait 

Et ekspertpanel nedsat af den kuwaitiske nationalforsamling har meddelt, at man vil være positivt indstillede overfor at forsøge at helbrede homoseksuelle og transvestitter, hvis de selv er indstillede på at ville hjælpes. Det skriver avisen Kuwait Times.

“Hvis der er homoseksuelle som ønsker at tage en diskussion omkring hvad de lider af, så står vore døre åbne for dem”, udtaler Hamdan Al-Azmi, medlem af parlamentet og i spidsen for “komitéen for negative fænomener”, ifølge Kuwait Times. Samtidig understreger han, at man naturligvis vil invitere speciallæger med ind for at være med til at bedømme sagerne individuelt.

Homoseksualitet er strafbart i Kuwait, hvor det kan give op til 6 års fængsel for personer over 25 år og helt op til 10 år, hvis man er under 21 og har sex med en person af samme køn. Samtidig er det også strafbart at “imitere det modsatte køn”, hvilket har ført til, at transpersoner og transvestitter er blevet sat bag tremmer i den konservative golfstat.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

3 Responses to “Kuwait: Homoseksuelle og transvestitter skal hjælpes af med deres lidelser”

 1. Mulle says:

  Det er intet i hele verden mere sexet, end ægte transexuelle piger (shemales) … De har det frækkeste sind og den mest indbydende krop… Homosexuelle skulle derimod have hakket pølsen af, puttet den op i enden og enden syet sammen med pigtråd.. Ej… det første var sandt nok, til det med homo’er – så makaber er jeg ikke, hader bare når de er homo foran mig!

  • Idiotpolitiet says:

   I så fald vil jeg anbefale du fremover får dine nyheder andetsteds.

  • boy says:

   Haha… uanset hvordan du ser på det, er vist du til pølse. Kom ud af skabet homo og vær stolt over at være til pølse, på en shemale eller ej.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.