Neon Trees-forsanger springer ud

Den notorisk blonde frontfigur i det amerikanske indieband Neon Trees, Tyler Glenn, springer ud som homoseksuel i den nyeste udgave af musikmagasinet Rolling Stone.

neontrees

Forsangeren i det amerikanske indieband Neon Trees, Tyler Glenn, springer ud som homoseksuel i den kommende udgave af musikmagasinet Rolling Stone.

“Jeg har altid troet, at jeg var en åben bog, men det har jeg tydeligvis ikke været helt”, siger Tyler Glenn, der også taler ud om hvordan det var som helt ung at erkende, at man var tiltrukket af andre fyre, og hvordan bandmedlemmerne i Neon Trees reagerede, da han sprang ud overfor dem. Tyler Glenn er også mormon, og er dermed vokset op med en konservativ religion der langt fra omfavner homoseksualitet. Også dette taler han ud om i det fulde interview som udkommer fredag i den nyeste udgave af Rolling Stone.

Så snart historien om udspringet kom frem tirsdag, gik den 30-årige sanger på Twitter, hvor han skrev “Ja, jeg er en lykkelig og sund homoseksuel popsanger som også er mormon. Jeg ved ikke helt, hvad alt det her betyder, men jeg har det fint med det”.

Neon Trees er snart aktuelle med deres tredje album, “Pop Psychology”, og du kan se en live-udgave af “Sleeping with a friend”, første single fra albummet, lige herunder.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.