Homofjendsk politiker kommer ud af skabet i Puerto Rico

Den tidligere senator i Puerto Rico, Roberto Arango, der blandt andet har kæmpet politisk imod registrerede partnerskaber, erkendte fredag i et tv-interview, at han er homoseksuel.

RobertoArango

Roberto Arango, tidligere senator i Puerto Rico, er nu officielt sprunget ud som homoseksuel. En erkendelse der ikke overrasker særligt mange i det latinamerikanske land.  I 2011 valgte han at trække sig fra politik i kølvandet på offentliggørelsen af hans afklædte fotos fra dating-app’en Grindr, men før dette var han blandt andet kendt som en stærk modstander af homoseksuelles ligestilling – herunder også retten til at indgå registrerede partnerskaber.

Fredag valgte Roberto Arango så at springe ud som bøsse, da han blev direkte adspurgt om sin seksuelle orientering i et interview med radiostationen Noti UNO. Han understregede også, at det netop var som følge af “Grindr-skandalen” i 2011, at han begyndte at acceptere sig selv som den han var.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Homofjendsk politiker kommer ud af skabet i Puerto Rico”

  1. aeronaut says:

    gad vide hvor mange han har odelagt det for i hans eget selvhad…

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.