Grindr bliver flittigt brugt i hollandsk kommunalvalg

Den populære dating-app for mænd der søger mænd, Grindr, bliver lige nu taget i anvendelse i Holland, hvor partiet D66 forsøger at hente stemmer og opmærksomhed omkring deres LGBT-sager ved at sende beskeder til Grindr-brugere.

Grindr vil helt ind i homokampen

I Holland har partiet D66 har taget utraditionelle metoder i brug i forbindelse med det forestående kommunalvalg den 19. marts. De to åbent homoseksuelle kandidater Pieter Rietman og  Jan-Bert Vroege anvender dating-app’en Grindr, en af verdens mest populære apps for mænd der søger mænd, til at skabe opmærksomhed omkring deres LGBT-politik og til at hente stemmer.

Det sker blandt andet ved at de to lokalpolitikere sender beskeder til online brugere i nærområdet i stil med “har vi en date den 19. marts?”. Det skriver nltimes.nl.’

»Søndag aften afholder D66 et LGBT-vælgermøde i Amsterdam, og gennem Grindr har vi allerede inviterede rigtig mange mennesker. Og selvfølgelig benytter vi os også af de mere traditionelle kommunikationsmidler«, siger Pieter Rietman, spidskandidat for D66 i Amsterdam.

D66 ønsker blandt andet indført obligatorisk undervisning og information omkring seksuel mangfoldighed i folkeskolen, og vil have mere fokus på antimobning og diskrimination overfor LGBT-elever.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.