Bachmann mener, at de homoseksuelle mobber den amerikanske befolkning

Den kontroversielle konservative politiker, Michele Bachmann, anklager LGBT-aktivisterne i USA for at drive gæk med både befolkningen og politikere. Senest i forbindelse med en ny lov i Arizona, der ville tillade diskrimination, hvis den var religiøst begrundet.

bachmann

 Under den årlige konservative politiske konference i USA, CPAC, benyttede den omdiskuterede politiker Michele Bachmann lejligheden til at rette anklager mod LGBT-organisationer og aktivister, som hun beskyldte for at mobbe og drive gæk med den amerikanske befolkning. Senest i forbindelse med en lov i Arizona, der ville have givet religiøse forretningsdrivende mulighed for at afvise blandt andet homoseksuelle, så længe årsagen var deres tro. Arizonas guvernør nedlagde veto mod loven.

»Den havde oprindeligt intet med homoseksuelle at gøre, men homomiljøet besluttede at gøre det til deres mål. Og jeg synes, det er ved at være trættende at se, hvordan homomiljøet har mobbet den amerikanske befolkning og skræmt politikere i en sådan grad, at politikerne frygter dem. De tror, de kan diktere dagsordenen overalt«, sagde Michele Bachmann i et interview under den konservative konference.

En del af interviewet kan høres herunder.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.