Google i regnbuefarver under Vinter-OL

Google tager et standpunkt mod diskrimination og Ruslands anti-homolov – og iklæder sin søgefunktion regnbuefarver under Vinter-OL i Sotji.

Google i regnbuefarver under Vinter-OL

Google “hejser” regnbueflaget på deres website og protesterer derved offentligt mod diskrimination af LGBT’er og den russiske lov mod ‘homoseksuel propaganda’, der blev vedtaget i juni 2013.

Googles regnbuegrafik er kombineret med illustrationer af sportsudøvere og søgemaskinegiganten tager derved et tydeligt standpunkt under opstarten af Vinter-OL i Sotji, Rusland.

Sammen med Googles regnbuegrafik er et uddrag fra Det Olympiske Charter:

“Det er en menneskeret at dyrke sport. Alle skal have mulighed for at dyrke sport uden diskrimination og i den olympiske ånd, som kræver fælles forståelse og en følelse af venskab, solidaritet og fair play.” – Oversat af Google fra det Olympiske charter.

Google er en fortaler for LGBT-ligestilling og i 2012 skød søgemaskinegiganten en global ægteskabsligestillingskampagne i gang ved navn “Legalize Love”.

Billede via Google

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.