Mester i udspring springer ud

Den 24-årige brasilianske udspringer Ian Matos har valgt at komme ud af skabet i kølvandet på en række andre professionelle idrætsudøvere, herunder “svømmekollegaen” Tom Daley, der sprang ud i december måned.

ianmatos

Den 24-årige brasilianske mester i udspring, Ian Matos, har nu også valgt at tage det helt store personlige udspring, i et interview med avisen “Correio”.

»Siden jeg var meget ung, har jeg vidst, at jeg var homo. Men det er først her, jeg er begyndt at udleve min seksualitet«, siger Ian Matos, der nu er bosat i den brasilianske millionby Rio de Janeiro.

I interviewet fortæller Matos også, at hans venner opfordrede ham til ikke at springe ud, indtil efter Sommer-OL i 2016 der afholdes i Rio de Janeiro, men hemmelighedskræmmeriet blev for besværligt, og samtidig fortæller Ian Matos også, at han er blevet inspireret af  den britiske udspringer Tom Daley, der sprang ud i december.

Ian Matos udtrykker også sit håb om, at hans homoseksualitet ikke kommer til at spille negativt ind på hverken karrieren eller sponsormulighederne.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.