Borgmester i Vinter-OL by: Her er ingen homoer!

Borgmesteren i den russiske by Sochi, hvor de Olympiske Vinterlege finder sted i næste måned, udtaler til en BBC-reporter, at der “ikke er homoseksuelle i hans by”.

sochi

Anatoly Pakhomov, borgmester i OL-byen Sochi, fortæller i et BBC-interview, at homoseksuelle gæster er velkomne i hans by under Vinter-OL, så længe man overholder den russiske lovgivning.

»Vores gæstfrihed favner alle mennesker som respekterer lovgivningen i Den Russiske Føderation og som ikke påtvinger andre deres vaner«, siger Pakhomov i interviewet med BBC, hvor han efterfølgende bliver spurgt, om bøsser og lesbiske skal skjule deres seksuelle orientering når de besøger Sochi:

»Nej, vi siger bare, at det er deres problemer. Det er deres liv. Men det er ikke accepteret her i Kaukasus-området, hvor vi bor. Og de findes ikke her i vores by«. Da BBC-reporteren udfordrede borgmesteren på denne påstand, svarede han, at han “ikke var helt sikker”, men kunne konstatere, at han i hvert fald ikke kendte nogen.

Dagen inden interviewet havde reporteren, John Sweeney, besøgt en af de to homobarer der findes i Sochi, hvor han samtidig kunne konstatere, at langt de fleste ikke ønskede at blive filmet og var meget påpasselige med deres udtalelser.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.