OL-atlet springer ud

Den britiske OL-bronzevinder i udspring Tom Daley, foretager et meget personligt udspring i en video lagt på YouTube, hvor han fortæller, at han er i forhold med en mand.

udspring

Tom Daley fik en bronzemedalje for sit udspring under OL i London, og nu går han verden rundt på grund af endnu et udspring – men et meget mere personligt et af slagsen.

Den 19-årige svømmer fortæller i en video lagt på YouTube 2. december, at han har været sammen med en fyr siden foråret, og er lykkelig og glad for det. Han understreger også, at det ikke burde være nødvendigt at springe ud som han gør, men at han på grund af fejlciteringer i pressen nu har valgt at gøre det.

Dagen igennem har Tom Daleys udspring mødt masser af positive tilkendegivelser og kommentarer fra både britiske landsmænd og ude fra den store verden, hvor respekten for den britiske atlet er strømmet ham i møde.

Du kan se det flotte udspring i videoen lige herunder.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.