Tyskerne tager til Vinter-OL i Rusland med regnbuefarver

Selv om det ikke er 100 % ren regnbue, så er der utvivlsomt mange der vil få associationer til pride og LGBT-rettigheder, når de tyske atleter møder op til Vinter-OL 2014 i Rusland iført meget kulørte uniformer.

olsochi

Tirsdag præsenterede Tyskland de kulørte uniformer der kommer til at kendetegne landet ved det kommende Vinter-OL i Sochi, Rusland, og kommentatorer var ikke sene til at pege på, at farverne giver slet skjulte associationer til pride og regnbuer.

Christian Klaue, talsmand for den tyske olympiske komité, afviser at farverne på tøjet indeholder et politisk budskab, men ikke desto mindre får de tyske OL-uniformer betydeligt mere ros med på vejen fra aktivister og LGBT-organisationer end de gør fra modeeksperterne.

I den officielle beskrivelse af de tyske OL-dragter står der i øvrigt, at de er “skabt ved at anvende farver og materialer særligt tilpasset forholdene i Sochi”. Det kan vi kun være enige i.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.