Transkønnede organiserer sig i København

T-Lounge Society, der igennem nogen tid har eksisteret som en mere eller mindre uformel organisation i København tilknyttet Warehouse9, er nu stiftet som en forening. Det betyder flere og bredere aktiviteter for transmiljøet i hovedstaden.

tlounge

PRESSEMEDDELELSE:

T-Lounge Society har eksisteret som et uformelt selskab for transpersoner og venner indenfor rammen af kunstscenen Warehouse9 siden 2007. Selskabet organiserer sig nu med en mere synlig profil for at etablere nye projekter.

Formålet er at skabe et socialt og kulturelt forum for transpersoner med debat, cafe, udstillinger, events og fester. Derudover ønsker foreningen at sætte fokus på fire vigtige områder: Hate crimes, sundhed, social sikkerhed og synlighed i samfundet. Dette sker bla. gennem de månedlige T-cafe debatarrangementer og en række nye initiativer. Helt aktuelt medvirker flere personer fra T-Lounge Society i samarbejde med Stop Had til den store “Stemplet” kampagne mod diskrimination i nattelivet, som løber af stablen disse dage. Til det næste debatarrangement d. 27. oktober sætter journalist og iværksætter Lise Jul Pedersen fra TV stationen ANTV i Århus fokus på transpersoner i medierne. Den 20. november 2013 arrangerer T-Lounge Society en demonstration og en mindehøjtidelighed til Transgender Day of Remembrance (TdoR), hvor man mindes dødsofre for transfobi.

For fremtiden har T-Lounge Society store planer, bla. initiativet til en mindeplads for transpersoner, rullende haver til T-picnic i det offentlige rum, alternative job messer for transpersoner, cat walk parties, styling workshops, TV station (T-TV), et medie råd for transpersoner inspireret af Trans Media Watch UK, indsatser for transbørn, samt trans asyl og meget mere.

T-Lounge Society varetager aktiviteter der supplerer og rækker ud over det foreningspolitiske arbejde, som fx. LGBT Danmark og andre står for. Landsforeningen gør et vigtigt arbejde for at være talerør for transpersoner og kan medvirke til at påvirke den politiske dagsorden og ændre lovgivningen mv.
Men i det daglige og sociale liv er der også en række vigtige spørgsmål, som konkret handler om, hvordan man lever og naviger som transperson i samfundet. Det kan være små ting som, hvad siger min familie?, hvordan har jeg det med min transition? kan jeg klare mig på jobmarkedet? hvor møder jeg andre ?, hvor kan jeg føle mig tryg ?
Vi har brug for at kunne socialisere os og være synlige og det er ofte svært, da de sociale og kulturelle miljøer er meget opdelte i hetero, bøsse og lesbiske fraktioner.

Vi går ligesom på tværs, da vi ikke ønsker at blive defineret ud fra vores seksualitet, men mere orienterer os ud fra vores køn. Og det er desværre sådan at det stadig er kontroversielt og problemfyldt at bevæge sig på tværs af køn i det sociale liv. Det har derfor været enestående, at vi har kunne benytte performanceteateret Warehouse9 som platform og mødested, da der her kommer rigtig mange forskellige mennesker og er en stor åbenhed for at kunne rejse problemstillingerne om køn og identitet ud fra mange perspektiver.

Bestyrelsen med ordførende er Zinta Whittingham og kasserer Tanya Princess, samt 4 medlemmer afspejler også denne diversitet, idet den består af transmænd, transkvinder og gender queers.

Navnet T-Lounge Society er på engelsk fordi transmiljøet er småt og meget internationalt orienteret, hvor transpersoner fra hele verden via internettet, har skabt en global dialog. Det består af tre led: “T” står for Trans og repræsenterer transkønnede af alle orienteringer og definitioner. “Lounge” står for et hjemligt, hyggeligt og kommunikerende rum, hvor man kan mødes, udveklse erfaringer og socialisere sig. Society står for foreningens forankring i samfundet.  Det er vigtigt, at der findes synlige organisationer og foreninger, som repræsenterer transpersoner og varetager kulturelle, sociale, sundhedsmæssige og andre interesser. I udgangspunktet finansiers foreningens aktiviteter af Warehouse9, der har fået driftsmidler fra Københavns Kommune  i 2013-2015 til at drive en kulturscene med fokus på T og Q miljøet, som i mange år har været en mindre synlig del af LGB scenen.

T-Lounge Society kan findes online på tlounge.dk.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Transkønnede organiserer sig i København”

  1. Fy for satan for en gang svinsk luderjournalistik, der forherliger den totalitære menneskehedsforbryderiske genderqueer og Dragqueen organisation, som står bag det igangværende genocide/udryddelse af transsexuelle personer i Danmark.

    Vi gennemlever nu atter en tid, her i Danmark, der svarer fuldstændigt til nazitidens opblomstring i tyskland, hvor alle den gang blev tvunget og tævet ind under det totalitære, naziregime, ligesom de homosexuelle her misbruger det totalitære danske regime til at smadre deres tidligere transsexuelle søstre ind under deres rædselsregime. Transsexuelle får idag valget hos gynækologerne, enten afsværger du dig din medfødte transsexualitet og underkaster dig LGBT terroren, ellers ryger du ud, får taget dine hormoner fra dig, og sendt direkte i døden. Det er hvad denne dødsorganisation står for. Bekæmpelse af hatecrime, jo tak, der hvor hatecrime forbryderne stopper, tager Jacob Nicu over med konstant terror og direkte tyveri, som f.eks. de 5000 som han stjal fra mig da jeg var i nød.

    Og ja, Gynækologen Peter Bagger har vredet armen rundt på mig, og har råbt og skreget ind i hovedet på mig, at det er blevet politisk bestemt, at alle skal være påtvunget LGBT-transkøn og da jeg svarede ham, at jeg er medfødt transsexuel – og ligesom leoparden ikke kan fravælge sine sine medfødte pletter, kan jeg heller ikke fravælge min medfødte transsexualitet – så var det ud af vagten med det samme, og stop for mine kønshormoner – Vi genoplever nu i Danmark med de homosexuelle i hovedrollen, hvad tyskerne tidligere gennemlevede med nazisterne i hovedrollen. I svinehunde er gået for vidt i jeres vanvid, det kommer til at svie til jer selv når i engang i fremtiden bliver ædru. Det gælder alle som een.

    Anne Alexandra Eckmann – medfødt transsexuel,
    ufrivillig martyr pga. Warehouse 9/TLounge/LGBT kuppet i Danmark.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.