Margaret Cho på vej til København

En af verdens nok mest kendte queer stand-uppere, amerikanske Margaret Cho, kommer for første gang til København den 14. december med sit nyeste show “Mother”. 

margaretcho

Når man taler queer og LGBT-venlig stand-up, så er det umuligt at komme udenom den nu 44-årige Margaret Cho, der for længst har slået sit navn fast som en af de absolut mest grænseoverskridende og sjove komikere i USA. Samtidig går hun gerne i kødet på politiske emner, og især når det handler om LGBT-rettigheder og ligestilling af kvinder.

Lørdag den 14. december slår Margaret Cho vejen forbi København på sin europæiske turné, hvor hun går på scenen i Bremen Teater, og vi spurgte hende kort, hvad vi som publikum kan forvente af hendes første optræden i Danmark.

»Det bliver jo mit allerførste besøg i Danmark, så jeg har allerede nu besluttet, at showet nok kommer til at indeholde nogle af de observationer jeg gør mig undervejs. Det her bliver mit ultimative fag hag show, og jeg kan slet ikke vente til jeg står på scenen i København«, siger Margaret Cho til Homotropolis. Hun har også klare forventninger til besøget:

»Jeg forventer noget eksotisk, vinterligt og masser af mennesker med lækre vinterboots«.

Vi spurgte også Margaret, hvad hendes egen favorit-sketch er, og ikke overraskende er det en historie om hende selv fra det virkelige liv:

»Jeg er altså selv helt vild med min egen historie om dengang jeg sked i bukserne i min bil. Det er megasjovt at skide i bukserne – altså set i bakspejlet«.

Margaret Cho optræder i Bremen Teater lørdag den 14. december, og billetter kan stadig købes via Billetlugen lige her.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med den vanvittigt morsomme Cho, eller er du i tvivl om hvorvidt det er noget for dig, så tag et kig på videoklippet herunder fra Margaret Cho’s tidligere show “Beautiful”.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Margaret Cho på vej til København”

  1. Nick says:

    Margeret Cho er vildt sej og vanvittig sjov. Jeg har hendes øvrige shows på DVD og glæder mig som et lille barn til at skulle ind og se det nye show. Fedt I skriver om hende og showet, der er hvis ikke solgt über mange billetter. Det håber jeg ændre sig, for der skulle jo gerne være fuldt hus, så hun kommer igen 😀

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.