Actionstjerne springer ud som biseksuel

Den 35-årige amerikanske skuespiller Michelle Rodriguez, kendt for sine roller i blandt andet Avatar, Girlfight og Fast & Furious-filmene, har valgt at springe ud som biseksuel i et interview med Entertainment Weekly.

michelle

Selv om rygterne har gået i adskillige år om hvorvidt skuespilleren Michelle Rodriguez var til kvinder eller ej, så har hun indtil for nylig konsekvent afvist at tale om sin seksualitet til pressen. Men i et nyt interview med det amerikanske magasin Entertainment Weekly, lader den 35-årige actionskuespiller et par bemærkninger falde, som ikke er til at tage fejl af.

»Jeg har aldrig haft nogen ved min side ned ad den røde løber, og derfor undrer alle sig: Hvad laver hun mon med sin vagina? Og derudover, så spiller jeg altid en hårdkogt kvinde, så folk går ud fra, at jeg må være lesbisk«, siger Michelle Rodriguez til Entertainment Weekly’s journalist der påpeger, at det ikke er en særlig fair antagelse. Det får Michelle til at svare:

»Men de er nu ikke langt fra sandheden. Jeg har været med på begge sider. Jeg gør, hvad der passer mig. Jeg er så forbandet nysgerrig, at jeg ikke vil sidde her og lade være med at gøre ting, når jeg nu engang kan. Mænd er fascinerende. Og det er kvinder også«, siger Michelle Rodriguez i interviewet med Entertainment Weekly.

Foto: Gage Skidmore

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.