Superdiva takkede nej til at åbne Vinter-OL i Rusland

Den nu 67-årige Cher, som for tiden er aktuel med sit nye album “Closer to the Truth”, fortæller i et interview med det canadiske magasin Maclean’s, at hun har afslået at optræde under Vinter-OL i Rusland på grund af landets syn på LGBT’er.

Cher Rusland

En af verdens største divaer og homoikoner, den uopslidelige sangerinde og skuespiller Cher, fortæller i et nyt interview, at hun har takket nej til at åbne Vinter-OL 2014 i Sochi, Rusland, på grund af landets åbenlyse had overfor homoseksuelle.

»Jeg blev spurgt, om jeg ville være ambassadør for De Olympiske Lege og optræde ved åbningen, men jeg sagde nej med det samme. Jeg vil have en forklaring på, hvorfor alt det her had imod homoseksuelle pludselig er eksploderet derovre«, siger Cher i interviewet med Maclean’s, hvor hun også roser Madonna, kommer ind på sin transkønnede søn, Chaz, og fortæller at hun håber at se Hillary Clinton som USA’s næste præsident.

Hele interviewet kan læses lige her.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.