Ung skuespiller springer ud

Den australske skuespiller og YouTube-stjerne Troye Sivan, bedst kendt for sin rolle som den meget unge James Howlett i X-Men Origins: Wolverine, er sprunget ud af skabet i en åben og ærlig video.

troyesivan

Den 18-årige Troye Sivan der er bedst kendt for sin medvirken i X-Men Origins: Wolverine, hvor han spiller den unge James Howlett, har besluttet at tage springet ud i en ærlig og meget personlig video, som han lagde op på sin YouTube-kanal onsdag.

“Det er ikke fordi jeg skammer mig over det, og det er faktisk ikke noget som nogen burde skamme sig over, så hvorfor ikke bare dele det med jer alle?”, siger Troye Sivan i videoklippet, hvor han også lufter sine bekymringer ved at stå så åbent frem:

“Jeg ved, at der er nogen derude, som vil have et problem med det her. Det kunne faktisk vende op og ned på alting for mig, og det er helt forkert. Det er også derfor, at jeg laver denne video, og det er derfor, jeg mener det er vigtigt, at mennesker laver disse spring ud-videoer”.

Du kan se hele udspringet fra Troye Sivan herunder.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.