Sminket og let påklædt Putin i Londons gader

G-A-Y Bar i London har udtrykt sin mening om den russiske præsident, Vladimir Putin, og landets nye lovgivning mod “homopropaganda” ved at projektere et billede af en sminket Putin iført pink hotpants op på den bygning, der huser baren.

Sminket og let påklædt Putin i londons gader

Den engelske hovedstads populære homobar, G-A-Y Bar, projekterede tirsdag aften et billede af en sminket og let påklædt Vladimir Putin med en regnbue i baggrunden op på barens facade for at udtrykke sin utilfredshed med den nyimplementerede lov, der forbyder enhver form for “homopropaganda” i Rusland.

Baren er blandt en større række homobarer, der i løbet af sommeren har stoppet serveringen af russisk vodka for at vise deres store utilfredshed med loven, skriver britiske GayStarNews.

Opmærksomheden på Ruslands stærkt homofobiske lovgivning vokser netop nu, og mange er forfærdede over Ruslands forbud mod “homopropaganda”. Emnet har fundet plads i nyhederne, på de sociale medier og ikke mindst på gaderne hvor flere prides har valgt at rette opmærksomheden mod Rusland.

I København vil der blive afholdt demonstration mod den russiske lovgivning og de ringe vilkår landets LGBT’er lever under tirsdag d. 20. august 2013 kl. 17.00.

Foto: ChrisJepson.com

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

6 Responses to “Sminket og let påklædt Putin i Londons gader”

 1. John says:

  Det vil alligevel intet ændre, men omvendt kan man jo også diskutere, om det er NØDVENDIGT at vise man er homoseksuel. Der er jo ingen der forbyder en at være lidt diskret. Mange homoseksuelle har den idé at det er meget VIGTIGT at vise hvem de er. Hvorfor egentlig det? Hvad I laver bag hjemmets 4 vægge, kan I jo holde for jer selv. Der er jo heller ikke en masse heteropar der reklamerer for at de er hetero. Hvis de homoseksuelle så gerne vil accepteres, så start med at droppe de her parader der i den grad er med til at holde fordomme i hævd. Opfør jer som de normale mennesker I er, i stedet for at opføre jer modsat med bar røv og pels. Det vil helt sikkert hjælpe. Synes ikke det er i orden med den diskrimination der udvises i Rusland, men man kan altså selv gøre sit til at der ikke opstår uheldige episoder.

  • Peter M says:

   Det er dog alligevel det sjoveste jeg har læst i mange år.
   Ved ikke om du er klar over at de russiske homoer bliver lokket via fake kontaktannoncer for så, at blive ydmyget, truet og tævet – så selv om de så går stille med deres seksuelle observans, så risikerer de vold: Er dette acceptabelt?
   Derudover er det vel okay at heteroer holder i hånd? Hvad er forskellen?
   Jeg vil ihvertfald nødig leve i din verden, så hellere danse i bar røv med pels på en blokvogn een gang årligt.

 2. John says:

  Peter, du er hjertens velkommen til at danse i bar og røv og med pels på en blokvogn. Men lad så være at blive fornærmet hvis der er nogle der ikke tager dig alvorligt eller ikke respekterer dig. Du respekterer jo åbenbart heller ikke dig selv.
  😉

  • Jev says:

   Kære John!
   Nej heteropar reklamerer ikke for at de er hetero – de bare kysser på gader og holder hinanden i hånden uden at være bange for at de bliver banket ned eller sendt i fængsel. Det handler ikke om at dyrke sex på gader! Det handler om rettigheder! Det handler om at være sig selv! Det handler om udvikling og tolerance. Har du hørt om det? Og hvis du nogen sinde har oplevet en PRIDE så handler det heller ikke om at homoer skal dyrke sex der hvor det passer dem. Prøv at fange budskabet inden du begynder at diskutere et meget kompliceret emne.
   Og en anden ting kære John – hvad er det du kalder ” Opfør jer som de normale mennesker”. Hvem er de ”de normale mennesker”? Prøv at se omkring dig… 😉

 3. John says:

  Kære Jev:
  Jeg skriver: “Opfør Jer som de normale mennesker I er”, med andre ord, jeg siger ikke homoseksuelle ikke er normale. Jeg siger bare at hvis man vil have have respekt, så er en pride nok ikke vejen. En pride er kun med til holde fordommene i hævd.

 4. Steen Olsen says:

  Kære John
  Jeg er slet ikke enig i det du skriver, kære John. Det handler naturligvis om rettigheder, som Jev og Peter helt korrekt skriver. Det er mere kompliceret end som så. Priden er en rigtig god måde, at vise flaget på, og Worldwide-Priderne har vist sig at være en usædvanlig god og effektiv måde at få budskab og problemstillinger distribureret ud til en stor verdensopinion – herunder i særdeleshed når det sommetider går voldsomt til, og der f.eks. sker voldelige overfald på priderne. Desuden er en pride jo også altid festlig og farverig, og hvem – medmindre man er meget forstokket -kan have noget imod lidt fest og farver i en oftest trist hverdag, kære John

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.