LIVE: LGBT PÅ ARBEJDSPLADSEN

Følg med i Nykredits konference med titlen ‘LGBT på arbejdspladsen’, der sætter fokus både på den internationale debat om LGBT, og hvordan danske virksomheder arbejder med inklusion og høster frugterne af øget mangfoldighed på arbejdspladserne.

nykredit

Danmark er nået langt med at fjerne formel diskrimination i love og regler, men afspejler det sig i vores dagligdag i danske virksomheder? Hvordan arbejdes der ledelsesmæssigt med inklusion af LGBT, og skal vi som ledere overhovedet have fokus på emnet? Det giver konferencen dig svaret på.

Se konferencen via live-streaming i forbindelse med Copenhagen Pride Week kl. 14.00 – 17.00 fredag den 23. august 2013. For at følge med i konferencen skal du bare gå til vores live streaming side lige her.

Hovedtalere:

Manu Sareen, Minister for Kirke- og Ligestilling fik i sommeren 2012 indført, at homoseksuelle kan gifte sig i kirken. For regeringen handler det om, at alle skal have de samme muligheder både for at gifte sig med den de elsker, men også for at udfolde deres fulde potentiale i arbejdslivet.

Claudia Woody, Managing Director, IBM, adresserer under temaet ’The Cost of Thinking Twice’ de forretningsmæssige og virksomhedsinterne potentialer, der ligger i at have kunder og medarbejdere med anden seksuel orientering i din virksomhed? Hvordan kan du gøre det til en aktiv styrke for forretningen på kort og lang sigt?

Dan Boyter, direktør hos Pressalit, fik i 2009 en pris fra Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce for at være rollemodel og fremstå offentligt som forretningsmand og homoseksuel. Dan Boyter perspektiverer den vinkel på mangfoldighed, som er vilkårene for LGBT medarbejdere og giver indsigt i Pressalits arbejde med en åben og mangfoldig kultur.

I en paneldebat om ledelsesmæssige initiativer, der kan fremme diversitet og inklusion kan du høre:

  • Claus Juhl, administrerende direktør, Københavns Kommune
  • Bente Overgaard, koncerndirektør Nykredit
  • Henrik Ryberg, kommandør og afdelingschef, Forsvarskommandoen
  • Henriette Fenger Ellekrog, Koncerndirektør & vice VD, HR & Relations Management, SAS

Debatten faciliteres af journalist Line Baun Danielsen.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.