Skuespiller går viralt med regnbueflag i Ruslands hovedstad

Et billede af den britiske skuespiller Tilda Swinton med et regnbueflag foran Vasilij-katedralen i Moskva er gået viralt på nettet.

tilda

Den 52-årige skuespiller og Oscar-vinder Tilda Swinton høster lige nu masser af respekt for et foto af hende selv med et regbueflag i hjertet af den russiske hovedstad Moskva.

Tilda Swinton står foran Vasilij-katedralen ved Den Røde Plads (og ikke foran Kreml som mange medier fejlagtigt har skrevet) med et stort regnbueflag i hænderne som en protest imod præsident Putins underskrift på den nye russiske lov imod “homopropaganda” der reelt gør det umuligt at oplyse om LGBT-emner, afholde prides og så videre.

Tilda Swinton, der blandt andet er kendt for sine roller i The Beach, the Chronicles of Narnia og We Need To Talk About Kevin, har endnu ikke selv udtalt sig om billedet, men hendes agent, Christian Hodell, har opfordret alle til at dele fotografiet ud sammen med denne besked: “Videresend venligst denne besked fra Tilda: I solidaritet. Fra Rusland med kærlighed”.

Og billedet er som forventet gået viralt og modtager masser af respekt og positive tilkendegivelser fra både LGBT-kommentatorer og organisationer.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.