Homoseksuel countrysangers nye musikvideo går viralt

Den unge, åbent homoseksuelle countrysanger, Steve Grand, har fået overraskende stor succes med sin seneste musikvideo “All-American Boy”, der blandt andet byder på to kyssende mænd i vandet.

allamerican

Der er langt imellem de vellykkede countrymusik-videoer med homoseksuelt tema, men den unge amerikaner Steve Grand opnåede nærmest øjeblikkelig popularitet, da han i sidste uge lagde sin nye video med titlen “All-American Boy” på YouTube. Videoen er allerede blevet set mere end 800.000 gange, og Steve Grand betegnes nu som USAs første countrystjerne der samtidig er åben bøsse.

Steve Grand er helt åben omkring sin homoseksualitet, og det afspejles da også tydeligt i videoen, men i et interview med ABC kan den 23-årige countrystjerne fortælle, at det ikke altid har været let.

»Jeg følte altid, at mine forældre skammede sig over mig. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville kunne gøre dem stolte af mig, og jeg følte mig som en konstant skuffelse«, fortæller Steve Grand i interviewet med ABC.

Allerede som 13-årig vidste Steve Grand at han var til mænd, men havde svært ved at få det til at gå op med den katolske opvækst. Da forældrene blev klar over, at han var homoseksuel, blev han tvunget i terapi for at blive “omvendt” til heteroseksuel, men ikke overraskende uden held.

Steve Grand har inden sin nylige musikalske succes opnået stor popularitet som model, hvor han under sit pseudonym Steve Chatham oftest poserede i undertøj eller badebukser.

Du kan se “All-American Boy” herunder, fremført af Amerikas første og garanteret også flotteste mandlige, åbent homoseksuelle countrysanger.

 

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Homoseksuel countrysangers nye musikvideo går viralt”

  1. henrik says:

    det kan godt anbefales at lave en google søgning på Steve Chatham 😉

  2. Tomaso Pinketto says:

    Her i USA er vi tryllebundet af denne store nye kunstner og venter spændt på mere musik og videoer hurtigt. Hans sang er kun tilgængelig på Bandcamp nu (men måske når du læser dette på flere steder). Støt vores nye stjerne med en dejlig donation! Vi ville elske at se ham turnere verden!

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.