Fængsel og bøder til giftelystne homopar

Den amerikanske stat Indiana har netop vedtaget en ny lovændring der betyder, at par af samme køn som søger om ægteskabsattest risikerer fængsel i op til 18 måneder og en bøde på op til 10.000 dollars.

indiana

Den amerikanske delstat Indiana har netop vedtaget en ny lovændring, som officielt forbyder par af samme køn at ansøge om en ægteskabsattest. Gør man det alligevel, så risikerer man fængsel i 18 måneder og en bøde på op til 10.000 dollars. Det skriver engelske Pink News i dag.

Loven der træder i kraft næste år kommer også til at betyde fængsel på op til halvandet år for enhver dommer, borgmester eller anden offentligt ansat med vielsesret som forestår et bryllup mellem to mennesker af samme køn.

Den netop vedtagne lovændring kommer også til at betyde, at aktivistgruppen Campaign For Southern Equality må opgive deres “We Do”-kampagne, som netop opfordrer homoseksuelle par til at ansøge om ægteskabsattester i protest mod statens manglende anerkendelse af homoægteskaber.

Senatet i Indiana vedtog tilbage i 2011 et forbud mod homoægteskaber og registrerede partnerskaber.

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Fængsel og bøder til giftelystne homopar”

  1. jørn says:

    De er skøre de “romere” !

  2. Peer Aagaard says:

    Der er kun et problem med jeres og Pink News’ historie: den er ikke sand!
    http://www.bilerico.com/2013/07/slow_down_indianas_new_marriage_law_isnt_real.php

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.