Afklædte fyre fortsætter anti-homokampen i Frankrig

Maskerede afklædte mænd fortsætter deres protestaktioner i Frankrig imod homoseksuelles ret til ægteskab og adoption, og senest er de “gået i land” på en strand i Sydfrankrig kun iført badeshorts for at få løsladt ‘Nicolas’ – et medlem af den homofjendtlige gruppe der har været fængslet siden midten af juni.

hommen

Gruppen ‘Hommen’ er forlængst blevet døbt “verdens mest homoerotiske modstandere af homoægteskab”, og der er da også mildest talt noget meget ironisk i, at velproportionerede unge franskmænd iført masker og meget lidt tøj går til kamp mod Frankrigs ægteskabsligestilling og homoseksuelles ret til adoption. En kamp der i øvrigt ikke længere står til at vinde, eftersom Frankrig i maj måned indførte homovielser.

Senest har ‘Hommen’ lavet en video der skal sende tankerne tilbage til D-dag under anden verdenskrig, da De Allierede gik i land i Normandiet. De 5 unge fyre ses padlende ind mod land i en oppustelig kano, og efter at være gået i land, løfter de et stort banner med teksten “Liberez Nicolas” (befri Nicolas, red).

Nicolas er et medlem af ‘Hommen’ som blev anholdt i midten af juni under en demonstration imod homoægteskaber i Paris og nu afsoner 4 måneders fængsel.

Blandt kommentarerne på YouTube er der ret bred enighed om, at fyrene er lækre og sexede, mens det også bliver påpeget, at det er usmageligt at associere til invasionskysten og D-dag, hvor tusindvis af mennesker mistede livet i kampen mod nazisterne. Videoen er i øvrigt optaget på en strand ved Montpellier i Sydfrankrig, hvor også det første ægteskab mellem to mænd blev indgået i slutningen af maj.

‘Hommen’ er en forholdsvis lille protestgruppe der ikke bliver mødt med særlig meget hverken opbakning eller alvor i Frankrig. Ironisk er det især, at deres videoer mest bliver set af homoseksuelle mænd for de visuelle kvaliteter som fyrene besidder. Og ja, du kan selvfølgelig se hele landgangen herunder.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.