Teenager springer ud i rørende tale på skolen

Den unge amerikaner Mitch Anderson sprang ud over for familie, venner og bekendte under sin “graduation speech” for nylig.

Teenager springer ud i rørende tale på skolen

Mitch Anderson tog beslutningen om at komme ud over for sit netværk og familie under sin afslutningstale på Belton High School i den amerikanske stat, Texas, i sidste uge.

Da Mitch fik at vide, at han skulle holde årets tale på skolen, så han det at springe ud som en helt naturlig del af talen, hvor han indleder sit udspring med at fortælle, at hans tid nu er kommet til at være ærlig omkring hvem han er.

I talen fortæller han om sin indre kamp med det at springe ud som homo og rejsen mod selvaccept.

“Jeg har selv tvivlet på mig selv”, siger Mitch i talen, hvor han også fortæller at han nu er helt sikker, og at tiden er kommet til at være ærlig:

“men jeg er nu klar til at fortælle jer alle, at jeg er bøsse”, siger Mitch og og uddyber senere, at det at være homoseksuel føles lige så naturligt og let som at trække vejret.

Efter talen udtalte han til radiostationen KTEM, at hans forældre ikke kendte til hans planer om at springe ud og at de tog det utrolig flot:

“Min mor sagde, at hun elsker mig, og far gav mig et kram”.

Du kan læse hele talen her.

Billede via Facebook

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

2 Responses to “Teenager springer ud i rørende tale på skolen”

  1. jørn says:

    Sådan skal forældre være!!!

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.