Amerikansk børnehaveklasse spreder regnbuekærlighed

En børnehaveklasse fra Los Angeles viste deres støtte til LBGT-miljøet under en årsafslutningskoncert på skolen for nylig.

Amerikansk børnehaveklasse spreder regnbuekærlighed

Eleverne fra en børnehaveklasse i Los Angeles tog et mangfoldigt standpunkt og viste deres støtte til de amerikanske LGBT’er, da de sang Cyndi Laupers ‘True Colors’ til deres årsafslutningskoncert på skolen.

De unge elever brugte under opvisningen både tegnsprog, regnbuefarvede rekvisitter og spejle med tekster som ‘you are perfect’, og et skilt med teksten ‘Everyone is worthy of love’.

Børnenes klasselærer, Arturo Avina, har efterfølgende skrevet et blogindlæg med overskriften “It’s the ‘Gay Agenda’ in Public Schools (And It’s Fabulous)”, hvori han beskriver forløbet op til og efter koncerten.

I indlægget forklarer han meningen med koncertens tema: “Elsk dig selv og vis altid kærlighed, venlighed, og respekt over for andre uanset hvem de er.”

Videoen er skøn, og Homotropolis håber at den vil bringe et smil på dine læber – præcis som den gjorde på vores 🙂

Billede via Youtube

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.