Video: Homoseksualitet er tre gange så skadeligt som rygning

En ny propagandafilm fra den kristne homofobiske gruppe ‘Faith 2 Action’ proklamerer, at homoseksualitet er langt mere farligt end rygning.

En helt ny video fra den amerikanske kristne antihomo-bevægelse ‘Faith 2 Action’ gør både grin med den berømte børnebog “Heather Has Two Mommies” og påstår, at homoseksualitet er mere farligt end rygning.

Filmen begynder med en scene, hvor ‘Faith 2 Action’s frontfigur Janet Porter læser højt af bogen “Heather Has 2 Cigarettes”, og snart bliver der også uddelt kunstige cigaretter til de tilhørende børn, som bliver spurgt, hvad de vil være, når de bliver store. Her svarer alle undtagen en, at de vil være rygere, og det tavse barn bliver kaldt intolerant og “rygerfobisk”.

Filmen påstår efterfølgende, at homoseksualitet kan være op til 3 gange så farligt som rygning, hvorefter den grove og stærkt utroværdige propaganda fortsætter og både når at få blandet billeder af Ellen Degeneres og den nyudsprungne basket-stjerne Jason Collins ind i sine budskaber, inden den endelig slutter efter fire et halvt minut.

I virkeligheden er det ikke en film som vi vil anbefale at bruge særlig meget tid på, men som konsekvens af at den i dag ramte den internationale LGBT-nyhedsstrøm, har vi alligevel valgt at indsætte den herunder.

 

 

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

3 Responses to “Video: Homoseksualitet er tre gange så skadeligt som rygning”

  1. Martin says:

    Dejlig mand, ham der Gary Glenn. Trist han aldrig har fået ild på sin cigar.

  2. henrik says:

    hvor må man have et kedeligt liv når man går så meget op i hvordan andre lever deres

  3. Sanne says:

    Hahahahahahahahahah….hold nu op da….jamen, jeg kan ikke stoppe med at grine. Der er ikke meget sagligt over den kristne højrefløj i USA…men hold nu kæft hvor er de tåbelige og altid gode for nogle lamme holdninger.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.