Lej en drag på Vesterbro

Fem skønne bøsser med hang til høje hæle og kunstigt hår har netop etableret “Vesterbro Drag Udlejningsservice”, hvor virksomheder, natklubber og eventmagere har mulighed for at hyre dragdronninger til stort set alle tænkelige opgaver.

drag

Vesterbro Drag Udlejningsservice var en idé som blev startet i bøssekollektivet ‘Beautiful Fags Palace’ på Vesterbro i København.

»Vi er 5 bøsser der deler lejlighed og har boet sammen i lidt over 2 år nu. Kort tid efter vi flyttede ind, opdagede vi, at vi alle sammen havde en forkærlighed for at dragge ud. Dette skete tit i forbindelse med rengøring, eller når vi skulle ud og handle ind i Netto, ud og gå en tur eller når vi crasher folkeskolernes motionsdag hvert år til oktober i Søndermarken. Det er overraskende nemt at løbe i drag, så længe man har en ordentlig løbesko på«, forklarer de skønne chicks til Homotropolis.

Det talentfulde team er alle aktive i Bøssehuset på Christiania, og har gennem de seneste år både været med i Frøken Verden og Bøsserup Pigegarde, stået på kunstmesse i Forum, optrådt til Coma-fester og firmaarrangementer og ikke mindst været med i musikvideoen til Vinnie Who’s “The Wiggle”.

»Alt dette har ledt os til at tænke, at alle elsker drags, og at der måske var en lille skilling at tjene ved at dragge, hvis vi bare organiserede os lidt bedre. Nu har vi så valgt at tage det første skridt og oprette en facebook-side for at nå ud til masserne. Vi håber på, at vi med tiden kan tiltrække virksomheder, større events og natklubber til at hyre os som velkomstpiger til deres events«, siger de fem farverige festbomber.

»Vi har lært over årene, at det vi kan, er at være ”glædespiger”. Vi skaber glæde til et uforberedt publikum, som ikke forventer at se en 2 meter høj drag som ligner enhver heteromands våde drøm eller svigermor. Derefter tager vi en tår af deres drink, og giver dem et lille klap i røven med på vejen  Man kan måske spørge os: Hvad kan I? hvortil vi så ville svare: Vi kan ikke noget, vi laver ikke show, vi kan hverken synge eller danse pænt, men vi er pisse frække og forstår at konversere på en upassende måde«.

»Det skal også lige siges, at når vi siger ‘drag’, så mener vi ikke en traditionel dragdronning som lip-sync’er til et Tina Turner nummer. Ikke at der er noget forkert i det, vi elsker alle drags, men det er ikke vores ting. Vi er bare lidt mere slutty og ikke nær så bitchy. Vi kan også lide at lege med kønsroller, og nogle af vores piger beholder skægget og hårene på benene, når de er i kjole. Vi er som Benneton-reklamerne: Vesterbro Drag Udlejningsservice har noget til enhver smag og lejlighed, bare ikke privatfester så som polterabend. Vi vil grines med og ikke af«, lyder det afslutningsvis fra de humørfyldte homoer bag en af Københavns mindst kedelige udlejnings-virksomheder.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

One Response to “Lej en drag på Vesterbro”

  1. Hejsa.

    Vi er en natklub i indre by som godt kunne tænke os at få jer ud.

    I må meget gerne give mig et kald på tlf 53700600 🙂

    Med venlig hilsen
    Patrick Peitzsch

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.