Legendarisk homoikon poserer for LGBT-ligestilling

Sangerinden og skuespilleren Liza Minelli er den seneste af berømtheder som har stillet sig foran kameraet i NOH8-kampagnen for at sprede budskabet om LGBT-ligestilling.

liza

Den nu 67-årige Liza Minelli er gået med i den amerikanske ligestillingskampagne NOH8 for at sætte fokus på den manglende ægteskabsligestilling i USA og på LGBT-rettigheder i det hele taget.

Bag kampagnen står fotografen Adam Bouska og hans partner Jeff Parshley, og i de mere end 4 år som NOH8 har kørt indtil nu, har over 30.000 personer ladet sig fotografere med NOH8-logo på kinden og gaffa-tape for munden for at symbolisere, hvordan Proposition 8 og andre lovgivninger rundt omkring i verden tvinger LGBT’erne til tavshed.

NOH8-kampagnen kommer i år til København den 25. august, hvor man kan slå et smut forbi Crowne Plaza Hotel og bakke op om kampagnen ved at lade sig forevige foran kameraet.

Hop ned til bunden og smid en kommentar.

Smid en kommentar

Copyright © Homotropolis - Nyhedsmedie, guide og eventkalender for bøsser, lesbiske, biseksuelle, transkønnede, queers og faghags i alle farver.

Homotropolis is a proud member of Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.